Mi az oka, hogy sorra nyeri az időközi választásokat a FIDESZ és Bp-en mégis tüntetnek?
Egy valóban igen jó kormányzati teljesítmény közben, amikor nincsenek megszorítások, defláció van a pénz megtartja értékét IMF hitelekről rég nem is hallottunk, folyamatosan emelkednek a bérek és ehhez hozzátezsem az időközi választásokat sorra nyeri a kormány a legutóbbit pl [link] Mi lehet az oka, hogy a fővárosban sokan hallatják szavukat, hogy ez így nem jó ?
Én ezt nem értem. A mai ellenzéknél folyamatosan voltak egész regnálások óta a megszorítások, költségvetési kiigazítások a nép kárára. Meggyesi alatt majdnem államcsőd is volt. Zsinorban voltak olyan "reformok" amik bevételt nem, csak nevelő feladatot láttal el pl vizit díj. A Fidesz-KDNP alatt egyetlen megszorítás sem volt ! Infláció nincsen, ma is annyiért tudod venni a kenyeret, tejet stb rezsicsökkentés volt és a bérek rohamosan emelkednek. A munkanélküliek is kapnak közmunkát.
Igazából kritkaként annyit hallok, hogy a kormány lop, de ezt bizonyítani nem tudja senki, mert akkor menne az ügyészségre, addig meg csak vád. Ha megnézzük az ország leggazdagabb emberinek listáját leginkább ellenzéki van rajta, ők eszerint jóval többet lophattak
Másik érv, hogy verik a migránsokat és nem engedik be. Szerintem, ha bejönnének ide az afrikai, ázsiai teroristák itt olyan merényletek lennének, amikről még nem is álmodott magyar ember és az összes ellenzéki párt (MSZP,DK,LMP,Jobbik,Moment) mind beengedné őket.
Mondom, hogy lényegében sokkal jobban élünk folyamatosan a kormány alatt megszorítások nélkül és főleg vidéken elsöprő többséggel nyernek ma is a kormány oldaliak, fővárosban viszont elégedetlenek vajon a média agymosása az oka? Az hogy elnennek külföldre, mindíg így lesz, mivel gazdagabb ország, még ha nekünk jól is megy ott mindíg többet keresnek majd, de ez nem a mi hibánk, ők jobban élnek. Te mit gondolsz az okokról?
"IMF hitelről rég nem hallottunk"
A mai ellenzéknél folyamatosan voltak egész regnálások óta a megszorítások, költségvetési kiigazítások a nép kárára.
Ennél a kormánynál nem volt?
"Meggyesi alatt majdnem államcsőd is volt. Zsinorban voltak olyan "reformok" amik bevételt nem, csak nevelő feladatot láttal el pl vizit díj."
Lefordítanád ezt magyarra? Számomra ez a mondat értelmezhetetlen, ahhoz pedig tehetség kell, hogy egyetlen szóba három helyesírási hibát is bele tudjon sűríteni az ember, bár ez amúgy sem az erősséged.
"A Fidesz-KDNP alatt egyetlen megszorítás sem volt !"
:D
" Infláció nincsen, ma is annyiért tudod venni a kenyeret, tejet stb"
"Rezsicsökkentés"
"a bérek rohamosan emelkednek"
"A munkanélküliek is kapnak közmunkát."
"Igazából kritkaként annyit hallok, hogy a kormány lop, de ezt bizonyítani nem tudja senki, mert akkor menne az ügyészségre, addig meg csak vád."
"Másik érv, hogy verik a migránsokat és nem engedik be. Szerintem, ha bejönnének ide az afrikai, ázsiai teroristák itt olyan merényletek lennének, amikről még nem is álmodott magyar ember és az összes ellenzéki párt (MSZP,DK,LMP,Jobbik,Moment) mind beengedné őket. "
"Az hogy elnennek külföldre, mindíg így lesz, mivel gazdagabb ország, még ha nekünk jól is megy ott mindíg többet keresnek majd"
-----
Gondoltam, hogy tételesen kimerítő választ adok minden felvetésére, de beláttam, hogy ez a kérdező rég reménytelen, és többet ér az időm.
Az a sejtésem, hogy ő az, aki ezeket a kérdéseket is feltette: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__65..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__56..
Nagyjából ezeknél a kérdéseknél amúgy megválaszoltam már ezeket, sok új nem vetődött fel.
Szerinted mennyi meló 2-300 hülyegyereket vagy unatkozó nyugdíjast a Facebookon összetrombitálni?
Messzemenő következtetéseket ebből azért ne vonj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!