Vajon a Jobbiknak sikerül megnyernie az időközi választást Tapolcán?
Az egyik játszótársam a Jobbikra fog szavazni, szerinte a Jobbik esélyes lesz a nyeréshez, mivel Tapolcának egy Jobbikos polgármestere van. Szerintetek a Jobbiknak lesz esélye megnyernie a Tapolcai választást áprilisban ?
Megnyerhetik. Kíváncsian várom, hogy a Fidesz ezúttal milyen pitiáner rágalomhadjáratba kezd a Jobbik jelöltje ellen. Az orosz kém ugye már volt, vajon most? Ukrajnai tömeggyilkos? Bin-Laden egykori jobbkeze? Netán náci háborús bűnös? Meg is nézem valamelyik fogadóoldalon, mik az oddsok.
#2 Inkább ennyit a veszprémiekről, akik kiállították magukról a szegénységi bizonyítványt. Ha egy kutyának lehetősége lenne választani, hogy a két korábbi brutális gazdája közül az egyik legyen a gazdája a továbbiakban, vagy egy új, harmadik, akkor utóbbit választaná.
Veszprém lakossága ezek szerint egy kutyának az értelmi szintjét sem éri el. Pedig megkapták a sorstól a lehetőséget, hogy változtassanak.
"...szerinte a Jobbik esélyes lesz a nyeréshez, mivel Tapolcának egy Jobbikos polgármestere van."
Az nem sokat számít. A választókerület központja ugyan Tapolca, de egy csomó másik város meg falu is odatartozik. Így pl. Ajka, ahol közel kétszer annyian laknak, és történetesen MSZP-s a polgármester.
Nyilván bármi lehet, de Veszprémben (pontosabban a Veszprém megyei 1. vk-ben, ott is volt egy csomó falu is), a Jobbik fele annyi szavazatot kapott, mint a Fidesz, és harmadannyit, mint a baloldal jelöltje.
# 3
Te vagy a tipikus magyar: "Akinek más a véleménye, mint nekem, az hülye."
Akár milyen baloldali, szégyellte volna bármelyik baloldali párt nevét is felvenni, nem csodálom. Én is szégyelltem volna.
És a Fidesz és a Jobbik együtt majdnem 50%-ot tett, ki, többet mint Kész Zoltán és az LMP jelöltje együtt, nem tudom hol van szó a baloldal győzelméről, a szavazók nagyobb része jobboldali. Kész Zoltánnak minden elismerésem, de ha megnézitek a szavazási arányokat, Veszprémen még mindig a jobboldal dominál.
És harmadrészt nagyon kevesen mentek el szavazni, kevesebben mint eddig.
"És harmadrészt nagyon kevesen mentek el szavazni, kevesebben mint eddig."
Ezzel szemben az igazság az, hogy 2010 óta egyik időközi választáson sem volt ilyen magas részvételi arány.
https://www.youtube.com/watch?v=ycilWtwsLmM
Nézzétek meg ezt a videót. A Fidesz is megmondja az igazat, hogy a Jobbik nagyon esélyes a nyeréshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!