Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP-nek van esélye 2018-ban?

Az MSZP-nek van esélye 2018-ban?

Figyelt kérdés
Szerintem az emberek Gyurcsány miatt elítélik, de valószínű, hogy most is ők lennének kormányon ha Feri nem kurja el..
2017. máj. 13. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%

Egy ilyen buta naiv szar birka országban?

Sajnos van.

2017. máj. 13. 12:42
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Igen, rengeteg esélye van a csúfos bukta utáni széthullásra.
2017. máj. 13. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Az MSZP most már igazán eltakarodhatna. 2002-2010 között olyan szinten tönkretették az országot, hogy ahhoz képest felüdülés ez a jelenlegi narancsdiktatúra. Most meg ugyanazok az MSZP-s arcok játsszák a megmentőt, akik tönkretették az országot(Kopaszi gát Gyula, Botka, Kovács veseleverő ávós László, Lendvai Ildikó, Kunhalmi beszívott Ágnes...stb) Amíg az MSZP az alternatíva, addig én biztos nem fogok szavazni.
2017. máj. 13. 13:05
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem. A nyugdíjasokon kívül gyakorlatilag nincs támogatottságuk, és nem is nagyon látszik, hogyan szerezhetnének. Nyugdíjas körökben meg a Fidesz a személyi kultusszal, (ál)rezsicsökkentéssel, brüsszelezéssel, migránsozással simán hozza ellenük a szavazókat, főleg ha a választás előtt bedobnak valami rendkívüli juttatást/nyugdíjemelést.
2017. máj. 13. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Hát az új arculatukkal meglátjuk. Az a baj hogy csak Botka beszél érdemi kérdésekről köztük, és neki köszönhető hogy ennyi év után végre kiizzadtak magukból normális baloldali gondolatot. Ha a párt elnökén múlik....

Ha megszabadulnak Gyurcsány emlékétől, kirakják a Kunhalmi félét, Bangónéval együtt, és a hozzájuk hasonlót meglátjuk.

2017. máj. 13. 13:26
 6/13 Rubicon87 ***** válasza:
38%
Nincs!
2017. máj. 13. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
Semmi
2017. máj. 13. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A választás megnyerésére, szerintem nincs. Arra azért van, hogy jobban szerepeljenek, mint 2014-ben.
2017. máj. 13. 13:38
 9/13 Fritzkó Mákiel ***** válasza:

Szerintem már olyan értelemben is el kéne felejteni,

mint "a másik párt".

Egy párt helyett két párt,

a magyar rendszert vált.

2017. máj. 13. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
ha, csak egy pici cseppnyi esze lenne az MSZP-nek, akár már holnap délben megbuktathatnák a fideszt!
2017. máj. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!