Az MSZP-nek van esélye 2018-ban?
Figyelt kérdés
Szerintem az emberek Gyurcsány miatt elítélik, de valószínű, hogy most is ők lennének kormányon ha Feri nem kurja el..2017. máj. 13. 12:37
1/13 anonim válasza:
Egy ilyen buta naiv szar birka országban?
Sajnos van.
2/13 anonim válasza:
Igen, rengeteg esélye van a csúfos bukta utáni széthullásra.
3/13 anonim válasza:
Az MSZP most már igazán eltakarodhatna. 2002-2010 között olyan szinten tönkretették az országot, hogy ahhoz képest felüdülés ez a jelenlegi narancsdiktatúra. Most meg ugyanazok az MSZP-s arcok játsszák a megmentőt, akik tönkretették az országot(Kopaszi gát Gyula, Botka, Kovács veseleverő ávós László, Lendvai Ildikó, Kunhalmi beszívott Ágnes...stb) Amíg az MSZP az alternatíva, addig én biztos nem fogok szavazni.
4/13 anonim válasza:
Nem. A nyugdíjasokon kívül gyakorlatilag nincs támogatottságuk, és nem is nagyon látszik, hogyan szerezhetnének. Nyugdíjas körökben meg a Fidesz a személyi kultusszal, (ál)rezsicsökkentéssel, brüsszelezéssel, migránsozással simán hozza ellenük a szavazókat, főleg ha a választás előtt bedobnak valami rendkívüli juttatást/nyugdíjemelést.
5/13 anonim válasza:
Hát az új arculatukkal meglátjuk. Az a baj hogy csak Botka beszél érdemi kérdésekről köztük, és neki köszönhető hogy ennyi év után végre kiizzadtak magukból normális baloldali gondolatot. Ha a párt elnökén múlik....
Ha megszabadulnak Gyurcsány emlékétől, kirakják a Kunhalmi félét, Bangónéval együtt, és a hozzájuk hasonlót meglátjuk.
8/13 anonim válasza:
A választás megnyerésére, szerintem nincs. Arra azért van, hogy jobban szerepeljenek, mint 2014-ben.
9/13 Fritzkó Mákiel válasza:
Szerintem már olyan értelemben is el kéne felejteni,
mint "a másik párt".
Egy párt helyett két párt,
a magyar rendszert vált.
10/13 anonim válasza:
ha, csak egy pici cseppnyi esze lenne az MSZP-nek, akár már holnap délben megbuktathatnák a fideszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!