Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon van kihalt...

Magyarországon van kihalt illetve kihalóban lévő hely falu, község?

Figyelt kérdés

2017. máj. 11. 12:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Dötk, 36 fő

[link]

2017. máj. 12. 07:12
 12/24 A kérdező kommentje:
36 :D komoly
2017. máj. 12. 09:18
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Sok ilyen település van, és egyre több lesz. Ezért nem értem pl a hajléktalanokat. Ilyen helyen ingyen házhoz juthatnának, az idősektől megtanulhatnák az ehető vadnövényeket, termeszthetnének akármit, egy kecske amellett, hogy lerágja a gazt, még tejet is ad, a néma kacsa minimális abrakigényét sem kunszt kielégíteni, és a tojás is meg van oldva. A területet beültetheti energiafűzzel, és már fagyoskodnia sem kell.

Ja, hogy ehhez dolgozni kell? Hát, legalább addig se fázik, meg unatkozik.

2017. máj. 12. 13:47
 14/24 A kérdező kommentje:
áááá szerintem ez nem így megy,hogy fogsz egy kihalóban lévő falut ingyen bérmentve mehetnek oda a hajléktalanok. Normális ész azt súgja,hogy mindenért fizetni kell. Én nem tudom ,hogy van ez ,de úgy gondolom,hogy ez nem így működik,hogy nem kellene a lakhatásért fizetni.
2017. máj. 12. 14:44
 15/24 anonim ***** válasza:

Miquelnek valamilyen szinten igaza van. Ingyen lenne szállás-ellátás, miután börtönbe csukták őket, mert csak úgy kényük-kedvük szerint beköltöztek egy házba, ami nem az övéké.

Nem mellesleg a debreceni hajléktalan honnan fogja azt tudni, hogy Veszprém mellett van egy ilyen ház? És hogyan fog oda eljutni?

2017. máj. 12. 16:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Igazából ez nem úgy van,hogy adott egy településen egy családi ház lakik benne egy ember mivel nincsen gyereke se rokonai se senkije aki örökölhetné akkor ha meghal akkor az nem az államé már az a ház az ő ingatlan birtoka ? Lenyúlta az állam ?!?! Nem így van ?
2017. máj. 12. 19:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Magyarországon kié lesz, de az biztos, hogy nem azé, aki elsőnek meglátja. Így az a személy, mivel nem az övé (még ha senkié is), szabálysértést követ el.
2017. máj. 12. 19:39
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a KSH legutóbb nyilvánosságra hozott állandó lakosság-számát nézzük (35 főig):

Iborfia (Zala) 9 fő

Gagyapáti (Borsod-Abaúj) 11 fő

Tornabarakony (Borsod-Abaúj) 12 fő

Tornakápolna (Borsod-Abaúj) 12 fő

Debréte (Borsod-Abaúj) 16 fő

Felsőszenterzsébet (Zala) 16 fő

Csertalakos (Zala) 18 fő

Lendvajakabfa (Zala) 21 fő

Megyer (Veszprém) 21 fő

Pusztaapáti (Zala) 22 fő

Szijártóháza (Zala) 22 fő

Perecse (Borsod-Abaúj) 23 fő

Csér (Győr-Moson-Sopron) 26 fő

Zalaköveskút (Zala) 26 fő

Becskeháza (Borsod-Abaúj) 27 fő

Nemesmedves (Vas) 27 fő

Lendvadedes (Zala) 28 fő

Libickozma (Somogy) 28 fő

Sima (Borsod-Abaúj) 29 fő

Kozmadombja (Zala) 31 fő

Sénye (Zala) 31 fő

Szárász (Baranya) 35 fő

2017. máj. 12. 21:35
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Nem önkényes lakásfoglalásra gondoltam. Viszont sokan örülnének, ha lenne valaki, aki gondját viselné a szülői háznak, ha már eladni úgyis képtelenség.
2017. máj. 12. 21:50
 20/24 A kérdező kommentje:
Miért van az,hogy a legtöbb ilyen kihalt vagy kihalóban lévő hely Zala megyében van ?
2017. máj. 13. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!