Miért baj az, hogy ez a kormány támogatja a sportot? Miért nem lehet ezt elfogadni? Távlatokban és nemzetben gondolkoznak és nem csak az anyagiak fontosak nekik. Nem csak a béremelések, szociális juttatások stb.
Az hogy épül néhány új stadion ugyan valóban a sport támogatása.
Az én véleményem az, ha mondjuk foci, kosárlabda, tenisz stb pályák épültek volna belőle a játszótereken, uszodák, futópályák stb. ami tényleg a közösség érdekét szolgálja nem is lenne nyavajgás.
"nem csak az anyagiak fontosak nekik"
Édes Istenem...
Orbán Viktor:
"Magyarország számára a sport a legfontosabb, elsőszámú nemzethy ügy."
Dömötör Csaba, államtitkár:
"Azért kellenek stadionok, hogy jobb legyen az egészségügy."
x"DDD
Nem baj, csak legalább a fele jó esetben is kamu. A teljesség igénye nélkül, amiket fel/újjáépítettek, vagy legalábbis valamilyen formában hozzányúltak, vagy folyamatban van illetve tervezik: Debrecen, Gyirmót, FTC, Békéscsaba, Nyíregyháza, Sopron, Szolnok, Mezőkövesd, MTK, UTE, ZTE, Fehérvár, Szombathely,Honvéd, Puskás, DVTK,Paks, Vasas, Szeged, Siófok, ezek többé-kevésbé magyarázhatóak, bár kétlem, hogy legalább a háromneghyede szükséges. Nade azért van itt (én csak így hívom) a hűb..g kategória, amire rohadtul senkinek semmi szüksége nincs, nem volt, nem lesz: Ajka, SZigetszentmiklós, Dunaújváros, Dorog, Mosonmagyaróvár, Cegléd, Cigánd (Istenem, azt sem tudom hol van), Felcsút (na, ezt már tudom), Budaörs, Kozármisleny....
Ha csak a fele nem lenne a listának, akkor regionálisan az országot beépíthették volna tanuszodákkal (ugyanennyi, vagy talán kevesebb pénzből)és szinte az összes általános iskolás rendszeresen úszhatna. Ez lenne a sport és az egészség támogatása pl, nem az, hogy a 400 fős szurkolótáborral rendelkező csipcsup csapatok sokezres stadionokat kapnak. Arról nem beszélve, ha az Inter és a Milan (akik külön-külön is megtöltenének egy stadiont) elvannak egy közösben, akkor nekünk mi a francnak kell minden kerületi csapatnak egy külön stadion. Csak ha már a felesleges pénz szórásról, vagy nem szórásról beszélünk. Mert Pl a Honvéd-MTK-VASAS-Újpest szurkolói összesen nem tesznek ki egy fél stadiont. De még a Fradi is jó ha fél házzal dübörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!