Miért baj az, hogy a jelenlegi kormány család- és kereszténység párti? Például mekkora "zubogás" volt azon, hogy a Nagypéntek ünnepnap lett. Pedig a kereszténység legnagyobb ünnepe a Feltámadás!
Nagypénteket még a keresztények se ünneplik :D
Nem lett volna értelmesebb mondjuk december 24-ét vagy december 31-ét ünnepnapnak nyilvánítani?
Nem lenne baj, ha keresztény kormányunl, legalább a Tízparancsolatot betartaná
...
A fityisz keresztény meg családbarát?
Jó tudni,mert nemigen látszik.
Pedig úgymond jobber vagyok.
Öö...nem szeretem a fideszt,azt kell hogy mondjam.
Ügyes parasztvakítók azt meg kell hagyni,de aki nem lát át a mindenféle marketinges szélhámoskodáson az,javaslom olvasgasson még és képezze magát.
nagypéntek,rezsicsökkentés meg '18-ra alamizsnálkodás a nyugdíjasoknak,nos ez elég baj szerintem.
Illetve,az hogy sokan vevők rá.
Nem abból volt nagy "zúgás", hogy Nagypéntek lett ünnepnap... hanem abból, hogy ehelyett tényleg adhattak volna máskor szabadnapot, aminek több értelme lett volna. (Pl amit már előttem is írtak karácsonykor)
Ráadásul ezzel a mostani Nagypéntekkel megint zömében csak a hivatalnokok jártak jól mert sok más szakmában lévőknek, dolgozni kellett szombaton is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!