Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, hogy a jelenlegi...

Miért baj az, hogy a jelenlegi kormány család- és kereszténység párti? Például mekkora "zubogás" volt azon, hogy a Nagypéntek ünnepnap lett. Pedig a kereszténység legnagyobb ünnepe a Feltámadás!

Figyelt kérdés
Néhai Antall József is megmondta,hogy Magyarország vagy keresztény ország lesz vagy megszűnik országnak lenni!

2017. máj. 10. 15:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

Nagypénteket még a keresztények se ünneplik :D

Nem lett volna értelmesebb mondjuk december 24-ét vagy december 31-ét ünnepnapnak nyilvánítani?

2017. máj. 10. 16:22
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Én is örültem a Nagypénteknek. Szalonnát sütöttünk és jól lerészegedtünk.
2017. máj. 10. 16:22
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Nem lenne baj, ha keresztény kormányunl, legalább a Tízparancsolatot betartaná

...

2017. máj. 10. 16:55
 14/23 anonim ***** válasza:
68%

A fityisz keresztény meg családbarát?

Jó tudni,mert nemigen látszik.

Pedig úgymond jobber vagyok.

Öö...nem szeretem a fideszt,azt kell hogy mondjam.

Ügyes parasztvakítók azt meg kell hagyni,de aki nem lát át a mindenféle marketinges szélhámoskodáson az,javaslom olvasgasson még és képezze magát.

nagypéntek,rezsicsökkentés meg '18-ra alamizsnálkodás a nyugdíjasoknak,nos ez elég baj szerintem.

Illetve,az hogy sokan vevők rá.

2017. máj. 10. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Miért, mekkora zubogás volt? Semekkora. Lehozták hírként, azt kész. Az index hatalmas zubogása az volt, hogy megkérdezték az olvasókat Nagypéntek helyett mit tennének inkább munkaszüneti nappá (a Nagypéntek is opció volt, hogy maradjon az). WOW. Micsoda lázadók, mocskos lipsik! :-D
2017. máj. 10. 18:03
 16/23 anonim ***** válasza:
22%
Az eddigiekböl nyilvánvalo, hogy nem vagy hivö keresztény. Akkor álmodbol felébredve sem kutyulnád össze a keresztrefeszitést a feltámadással. Igy a kérdésed is hiteltelen, ocska trollkodás.
2017. máj. 10. 18:35
 17/23 anonim ***** válasza:
11%
Semmi baj ezzel, csak ide leginkább libsik járnak és ők vernyákolnak.
2017. máj. 10. 18:37
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj vele,hogy az ország 90%-a ateista..
2017. máj. 10. 18:38
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
Az neked keresztény,aki elveszi a gerincsérült bácsitól a 22 ezres rokkantságit?
2017. máj. 10. 18:39
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem abból volt nagy "zúgás", hogy Nagypéntek lett ünnepnap... hanem abból, hogy ehelyett tényleg adhattak volna máskor szabadnapot, aminek több értelme lett volna. (Pl amit már előttem is írtak karácsonykor)

Ráadásul ezzel a mostani Nagypéntekkel megint zömében csak a hivatalnokok jártak jól mert sok más szakmában lévőknek, dolgozni kellett szombaton is...

2017. máj. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!