Egyetértetek, hogy a légkondit kötelezővé kellene tenni?
A klimatizálás szerintem éppen olyan fontos, mint a fűtés.
Az USA-ban, már a 60-as években baromi sok épület klimatizált volt, a 70-80-as évekre a lakások,családi házak nagy része is klimatizálttá vált.
Mióta vannak inverteres klímák, Magyarországon is sokkal gyorsabban terjed a lakossági klimatizáció.
Én nem dolgoznék olyan munkahelyen ahol nincs, autóból sem vennék klíma nélkülit,akkor sem,ha Rolls Royce
Az első munkahelyemen nem volt légkondi.Illetve volt, csak rossz volt és nem csináltatták meg.
Pedig, komoly munkát kellett végezni.De, az egész vállalati kultúra olyan rossz volt.
Egy magára valamit adó igényes cég klimatizál.Ez olyan alap, mint fűteni,tisztán tartani a környezetet.
Nem értek egyet.
Szerintem inkább az épületek megfelelő tájolását kéne kötelezővé tenni, sarkig kitárható megfelelő méretű ablakokkal.
Azonkívül a klíma nélkül élhetetlen épületeket kötelezően át kéne alakítani, hogy a megfelelő hőfok és levegőjárás meglegyen.
Az átalakíthatatlan épületeket le kéne bontani.
Különben pedig a mennyezetekre légforgókat kéne szerelni; nálam meg lehet venni is őket, fel is szereltetem. Kedvezmény a gyk-ról jövőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!