Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek, hogy a légkondit...

Egyetértetek, hogy a légkondit kötelezővé kellene tenni?

Figyelt kérdés

A klimatizálás szerintem éppen olyan fontos, mint a fűtés.

Az USA-ban, már a 60-as években baromi sok épület klimatizált volt, a 70-80-as évekre a lakások,családi házak nagy része is klimatizálttá vált.

Mióta vannak inverteres klímák, Magyarországon is sokkal gyorsabban terjed a lakossági klimatizáció.

Én nem dolgoznék olyan munkahelyen ahol nincs, autóból sem vennék klíma nélkülit,akkor sem,ha Rolls Royce

Az első munkahelyemen nem volt légkondi.Illetve volt, csak rossz volt és nem csináltatták meg.

Pedig, komoly munkát kellett végezni.De, az egész vállalati kultúra olyan rossz volt.

Egy magára valamit adó igényes cég klimatizál.Ez olyan alap, mint fűteni,tisztán tartani a környezetet.

2017. máj. 9. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a munkahelyeken azért nem árt. Felénk van olyan üzem, ahol egy vagy két ée csinálták meg, amikor nyáfon volt egy durván meleg hét és egy nap alatt, vagy 30 embert vitt el a mentő. Utána pedig mindnap ott "állomásozott" egy mentőkocsi. Kint volt a katasztrófavédelem, rendrség, stb. Ennél talán jobb a klíma.
2017. máj. 10. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Én megcsináltattam két éve. Azóta tudok pihenni a munkahelyen 40 fok is van hulla vagyok sokszor mire vége a melónal. Legalább otthon zudjak pihenni. Egy szobában használom max 3000 forint a költség havonta de akkor már nagyon sokat megy
2017. máj. 10. 02:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet.

Szerintem inkább az épületek megfelelő tájolását kéne kötelezővé tenni, sarkig kitárható megfelelő méretű ablakokkal.

Azonkívül a klíma nélkül élhetetlen épületeket kötelezően át kéne alakítani, hogy a megfelelő hőfok és levegőjárás meglegyen.

Az átalakíthatatlan épületeket le kéne bontani.

Különben pedig a mennyezetekre légforgókat kéne szerelni; nálam meg lehet venni is őket, fel is szereltetem. Kedvezmény a gyk-ról jövőknek.

2017. máj. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!