Más is van úgy, hogy pusztán perverzitásból a Fideszre fog szavazni jövőre, mert kíváncsi rá, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége?
Az tiszta sor, hogy a Fidesz egy újkori feudalizmust épít, amiben Orbánnak a király vagy a kormányzó szerepét szánják és a sok jobbágy még csápol is nekik hozzá, de vajon tényleg jó lenne megakasztani ezt a folyamatot?
Nagyon úgy néz ki, hogy a magyar társadalomban elég erősen benne van ez a jobbágymentalitás és az igény egy hűbéri rendszerre, amit a Fidesz teljesít be nekik.
Ha most a Fidesz nem viszi végig ezt az egészet, akkor a magyarok nem fognak tanulni az esetből és következőnek is ennek a szellemében fognak gondolkodni és cselekedni és a Fidesz után is egy begyepesedett pártot választanak. Ezért kell ezt most egyszer és mindenkorra elintéznünk a Fidesszel, ami azt jelenti, hogy adjuk meg nekik a hatalmat, hadd szívjanak a magyarok. Hiszen ezt akarják, nem? Erre vágynak.
"Lesz it öröm és bóldogság az első pár hónapban, utánna meg lesnek, hogy nagy szeretet királyuk, kutyaként fogja tartani őket."
Én is pont ezt remélem. :)
"Én már 5 éve eltakarodtam Moslékországból és nem is fogok hazaköltözni"
De azért ahhoz elég moslékot megzabáltál itt, hogy öt év múlva is folyik a szádból.
"Akkor azt mondom, hogy az ilyen társadalom meg is érdemli, hogy szenvedjen és lassan múljon ki.
Nem érzek irántuk semmiféle sajnálatot."
Ennek a társadalomnak vagy a része te is, meg én is. Ha heccből erősíted ezt az irányt, akkor te már tettél azért, hogy magad is megérdemeld.
Meg attól tudok hányingert kapni, amikor a nemzethy prolik köpködik az EU-t, hogy miért nem ad olyan fizetést itt is, mint nyugat-Európában az embereknek, de az már nem jut el az agyukig, hogy ez egyrészt nem az EU hatásköre, másrészt Magyarország egyáltalán nem olyan termelékeny a GDP-adatok szerint, mint Nyugat-Európa, harmadrészt pedig a Nemzethy Istenük lopja szét az EU-támogatásokat és az államkasszát és éppen az ő hatáskörébe tartozna a jelentős adócsökkentés, a gazdaság felpörgetése és a jobb életminőség elérése, de nem mégsem teszi, ennek ellenére rendesen imádkoznak hozzá.
Na, ezért akarom a magyarok pofáját teletömni a Fidesszel és a mentalitásukkal, hogy egész életükre elmenjen a kedvük tőle. Ha pedig nem így lesz, akkor meg is érdemlik a sorsukat!
"Ennek a társadalomnak vagy a része te is, meg én is. Ha heccből erősíted ezt az irányt, akkor te már tettél azért, hogy magad is megérdemeld."
Az nem zavar, hogy a birkák agyon fognak verni téged, mert szerintük te is Soros ügynöke vagy?
Az ilyeneket akarod jobb belátásra bírni szép szavakkal? Hát én megpróbáltam már és majdnem verekedés lett belőle. Kösz, de nem kérek belőle még egyszer. Ha pedig ezek a magyarok, akkor én nem vagyok magyar, nagyon úgy néz ki, mivel egyáltalán nem vagyok olyan, mint ők!
#13 "De azért ahhoz elég moslékot megzabáltál itt, hogy öt év múlva is folyik a szádból"
Nemhogy 5 évre, de egy egész életre elegendő moslékot megzabáltam. Pont ezért igyekszem a saját gyerekeimet már németnek nevelni, legalább is amennyire a káeurópai beidegződéseim engedik. Én már akárhova is megyek, magyar maradok, de ők legalább ennyivel beljebb lesznek.
Án személy szerint a fidesz szavazóknál is gázabbnak tartom azta mentalitást, hogy jajj nincs kire savaznni.
Menjetek már...
ott a momentum, lmp, jobbik...
a kérdezőnek sokban igaza van. a magyar társadalom nagy része szolgalelkű, pontosan az a társadalmi forma van felépülőben ami az emberek nagy részének jár. Szolgaság. Ilyen egyszerű.(egy jobbik szavazó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!