Botka László a fidesz beépített embere? Vagy miért nyereti meg a 2018-as választás Orbán Viktorral?
A Fidesz és az MSZP már régen összejátszik. Önkormányzati szinten egészen biztosan volt már rá példa, de szerintem jóval magasabb szinten is. Most gondolj bele, Gyurcsány sem egy szent, de hagyományos MSZP-ből még neki is elege volt... lásd öszödi beszéd. Meg akarta reformálni, ki is szivárogtatták egyből hogyan mer beszélni velük. A nagy MSZP-s urakkal. Nekik nem lehet ilyen mondani, hogy elk*rtuk.
Az MSZP és a Fidesz kölcsönösen tartják egymást helyzetben. Egyébként Gyurcsány is rájöhetne már, hogy ő is örökre hitelét vesztette és többet árt a jelenléte mint használ.
Szerintem szét van a baloldal verve már, így mindegy kb.
Amúgy a "lefizetés" dolgot én nem hiszem, inkább az lehet benne, hogy tudják a szocikák, hogy az életben nem kerülnek még egyszer kormányra, így ellenzékből meg lehet mondogatni mindenféle marhaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!