Miért visel Horváth Csaba Magyar-Izraeli (zászló) kitűzőt alakuló ülésen?
horváth csabi a március 15-ös ünnepségen, nem is az mszp rendezvényén volt, hanem a zsidókén. Igen, a zsidók március 15-dikei ünnepségen tartott beszédet, hogy mekkorra hősők voltak a zsidók a forradalomkor.
Tehát nem is tagadja származását a csaba.
kár volt megkérdeznem, bár gondolhattam volna, hogy nem kapok normális választ.
Itt vagy elvakult jobb, vagy elvakult vörös szeműek egymást probáljak alázni.
Elfelejtitek, hogy mind magyarok vagyunk nem pedig szocik vagy fasiszták.
Azért köszönöm az eddigi válaszokat.
Hát nekem ne merje magát magyarnak nevezni az, aki a magyar országgyűlés alakuló ülésén izraeli zászlót visel. És akkor még rinyál, hogy a fasiszta Vona meg Árpád-sávos mellényben mondta el az esküjét...
Egyébként, nem tudom, kinek tűnt már fel, de a középcímerben nem csupán az Árpád-sávok vannak ott, de a hexagram is. És bár az eredetiben nem így szerepel, a parlament pulpitusa mögött igen. Teljesen ugyanúgy, mint a Dávid-csillag "kitöltve". Sokkal jobban emlékeztet arra, mint Szlavónia hatágú csillagára.
Mert egy idióta? Vagy mert izraeli? A kettő közül valamelyik biztos...
""(nem vagyok Jobbik-os csak kíváncsi)"
- Legalább lenne bennetek annyi tisztesség, hogy nem tagadjátok le..."
Te meg tudnál válaszolni a kérdésre, te üresfejű, ész nélküli, félkegyelmű birka?!
Ugyanazért amiért Vona felvette a gárdamellényt.
Ebből kiindulva Vona náci.
Amúgy meg ne ferditsd a tényeket mert a kitűzőnek semmi köze az izraeli zászlóhoz.
"kitűzőt raktak fel ruhájukra, amely egy horogkeresztet kukába hajító embert ábrázol az Országgyűlés alakuló ülésén"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!