Milyen a CEU-s hátizsák?
Figyelt kérdés
A minap hallottam egy beszélgetést, egy valószínűleg katona ember fennhangon mesélte a többieknek: "A múltkor egy hétre kivittek a határra. 80 "dögöt" fogtam ez alatt az idő alatt, olyan CEU-s hátizsákjuk és polár takaróik voltak, hogy csak néztünk!"
Milyen a CEU-s hátizsák?
:(
2017. máj. 7. 19:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem azt se tudja merre van a kérdéses határszakasz, csak hőbörgött.
4/6 anonim válasza:
"80 "dögöt" fogtam"
Egyik haverommal múltkor beszélgettem aki a határon szolgál. Mondta h kb mióta ott van az elmúlt fél évben nem nagyon kellet semmit csinálniuk, mert a határ ezen oldalán nincs migráns. Ha látnak egyet a határnál el kell mondani neki, hogy menjen az ilyen belépő helyre.
5/6 anonim válasza:
Hát, a szövege alapján, én még azt is kétlem, hogy katonaember lenne. Inkább hangzik az egész egy félrészeg szájhős kocsmai "sztorizgatásának".
6/6 anonim válasza:
Van benne halom pínz, meg ájfón gps-el meg térkép, fűtőszálas takaró meg leírás "Hogyan buktassuk meg orbánt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!