Hátizsák szalagját hogyan kell befűzni abba a feszítő műanyagba?
Az a szalag, amivel a feszességet lehet állítani. Így néz ki, csak fekete [link] . Ezt nem tudom rendesen visszafűzni.
Szét kellett szednem. Gyárilag nagyon jól össze volt rakva. Többször is begyakoroltam a befűzés módszerét, de sajnos elfelejtettem.
A műanyag feszítő ilyesmi [link] , csak középen kétszer akkor a rés.
Úgy volt befűzve, hogy középen alul is, és felül os átment a textil szalag.
Nem tudom, így látatlanban mennyire érthető a kérdés. Youtube-on is kerestem róla videót, de eddig még nem találtam. Anyámtól is kérdezte, hátha tudja, és fogalma sem volt róla, pedig sokat szokott varrni.
1.: Nem pont ugyanilyen csat. Csinálnék róla képet, de most sajnos nem hoztam magammal.
Csak egy szalagot kell bele fűzni.
3.: Nekem dupla létracsatom van.
Gyárilag egy szíj volt belevezetve. Nagyon jó megoldással, csak elfelejtettem a technikáját, és így nem tart semennyire sem a szalag feszessége.
Hát túl sok módon nem lehet belevezetni...
Vagy minden lyukon átvezeted, vagy csak a két szélsőn.
Nincs valami él vagy formázás, ami rávezethetne?
Bár amúgy vannak olyan csatok, amik nagyjából semmire sem jók, vacak anyagból vannak, vagy rosszul vannak megtervezve, ezért nem szorítják meg rendesen a szíjat.
5.: Alapjából én is így gondolnám.
Viszont gyárilag úgy be volt fűzve, hogy a szalag előbb szakadt volna el, mintsem hogy meglazuljon.
Szóval meg lehet csinálni, csak nem tudom hogy. Már napok óta ezen agyalok, rengetegszer próbáltam rendesen befűzni.
Annyit tudok, hogy középen, ahol van a dupla rés, ott dupla vastagságú volt a szalag, a két szélén pedig szimpla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!