Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok orbán új Bözsi...

Mit gondoltok orbán új Bözsi nénis videójához?

Figyelt kérdés

[link]

Én egyben nevetségesnek, ugyanakkor elkeserítőnek találom. Már-már bicskanyitogatónak, ahogy miniszterelnök urunk előadja magát. Majd ő emel, ő emelt már, küldte a 10 ezret. Tényleg teljesen sajátjának gondolja a költségvetést, meg úgy mindent, mi meg örüljünk, hogy itt élhetünk. Megtűrt személyek vagyunk. Vélemény? Ellenvélemény is nyilván érdekel.

2017. máj. 6. 17:44
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Igaz, elnézést. Azért az minden esetre érdekes, hogy egy hétköznapi ember azt gondolja, hogy nincs beleszólása a közügyekbe. Nem követi a híradásokat, sem a politikát, sem semmit. Akkor ezeket az emberek szavaznak pénz alapon? Ebben a hónapban meg a múlt hónapban is több jött mint eddig, akkor jó ez és továbbra is a fideszre szavaz. Hát taps-taps. Felelős szavazó állampolgárok.
2017. máj. 6. 23:34
 32/37 anonim ***** válasza:
39%
két egyetemi szakot elvégezve arra jutottam, hogy legkevésbé a híradásokat kell követni
2017. máj. 6. 23:40
 33/37 A kérdező kommentje:
Első diploma előtt, a híradás alatt nem csak a tv-s híradót értem, hanem úgy általában.
2017. máj. 6. 23:43
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre szánalmas és röhejes, mint általában a hasonló kampányvideók.
2017. máj. 7. 00:36
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, volt hasonló Gyurcsánynak és gondolom, másoknak is. Én azt nem.értem,.hogy miérr csinálnak ilyeneket? El nem tudom képzelni, hogy ezeket bárki elhiszi, komolyan veszi. Na jó, talán néhányan mégis...
2017. máj. 7. 00:41
 36/37 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a videó jól bemutatja OV-t, de nem feltétlenül úgy ahogy ő azt szerette volna. Megmutatja, hogy igenis sajátjaként tekint az országra, mint vagyonára. Emellett betekintést kapunk egy faluba, ahol 6 ember lakik, vízvezeték és csatorna hálózat nincs, de hatalmas zsír új emlékmű van. Ettől jobb helyet, keresve sem találhattak volna jobbat.
2017. máj. 7. 00:51
 37/37 anonim ***** válasza:

{([

[link]

])}

2017. máj. 7. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!