Mit gondoltok orbán új Bözsi nénis videójához?
Én egyben nevetségesnek, ugyanakkor elkeserítőnek találom. Már-már bicskanyitogatónak, ahogy miniszterelnök urunk előadja magát. Majd ő emel, ő emelt már, küldte a 10 ezret. Tényleg teljesen sajátjának gondolja a költségvetést, meg úgy mindent, mi meg örüljünk, hogy itt élhetünk. Megtűrt személyek vagyunk. Vélemény? Ellenvélemény is nyilván érdekel.
"Cselédséget a városi értelmiség tartott *khmkhmazsidóság."
Elég hiányos a tudásod: A vidéki uradalmi cselédekről látom te még nem hallottál. Ajánlom hogy olvass többet mert ilyen tudással semmi esélyed a hiteles vitapartner címre.
"A vidéki uradalmi cselédekről látom te még nem hallottál. Ajánlom hogy olvass többet mert ilyen tudással semmi esélyed a hiteles vitapartner címre."
30as években hol volt már uradalmi cselédség?
De érdemes megnézni a néni házát is. Hát azt se a komcsiktól kapta.
Már ne haragudj, 31%-os, én megértem, hogy a néni valamikor a 30-as években született, csak az a nagy helyzet, hogy most már 80 év eltelt és 2017 van, ha nem zavar.
Lehet, hogy mondjuk haladni kellett volna a korral és nem a Horthy-érában ragadni egy egész életre. Elég megnézni, hogy tőlünk nyugatra egy hasonló nyugdíjas 20 évvel fiatalabbnak néz ki és normálisan él, van társasági élete, eljárkál ide-oda, stb...
Jó, tudom, persze, hogy nektek ez nem szimpatikus, mert azok ott csak mocskos lipsik, meg minden és biztos azért néznek ki 20 évvel fiatalabbnak, mert nem szenvedték végig dicsőségesen az egész életüket, mint Bözse nene, de nem gondolod, hogy nem ez lenne a normális, hanem az? Persze tudom, hogy nem gondolod, de áhh, hagyjuk is az egészet...
"Aki beszélt már ilyen öreggel az tudja. Dolgosak, értelmesek, műveltek. Többet tudnak a világról, mint gondolná az ember."
Persze. Körülbelül, ha elé raknál egy Európa-vaktérképet, akkor Magyarországot nem tudná rajta megmutatni neked, de tényleg szélesek az ismereteik és rengeteget tudnak a körülöttük lévő világról.
Egy szóval nem mondtam ilyet, hogy egy városi ember sokkal jobban tájékozott.
Csak éppen tudom, hogy mi megy itt vidéken, ugyanis én is egy 240 fős településen élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!