Magyarországon miért nincsen igény céges bölcsődékre, óvodákra?
Németországban,USA-ban a legtöbb nagy cégnél van ilyen lehetőség.
Amikor kiküldetésen voltam,akkor kérdezgettem erről az ottani kollégákat.
Mondjuk, én normális cégnél dolgozom,ugyanolyanok a munkakörülmények meg minden, mint kint.Nem dolgoztatják ki a beledet, nyugodtan megtudod csinálni a feladataidat, nincsen csurig mindennap az e-mail fiókod....stb
Egyedül a fizetés kevesebb.Illetve, ez a céges ovi,bölcsi hiányzik.
Egyébként nagyon jó ötlet.Így lehetőség van karrierre és lehet az ember mellette családos is.Nem kell feladni az egyiket a másikért.
Ott kint, az épületben volt céges jógaórára is lehetőség.
Véleményem szerint, bizonyos méret feletti cégeknél kötelezővé kellene tenni ezeket a juttatásokat.
Nyilván, a Jóska és Társa Bt. nem tudná ezeket teljesíteni, de egy Mercédesz,Volkswagen és a hasonló kaliberű cégek már igen.
Mert itt nem jóléti társadalom van, hanem munkaalapú.
Megmondta a Duce is, már csak meg kellene érteni.
1#
Mi az a munkalapú társadalom?
Én úgy értelmeztem, amikor először meghallottam,hogy az magas foglalkoztatottság a cél,vagyis ne legyenek segélyből élők.
Vagy, mást jelent a munkaalapú társadalom?
A munkaalapú társadalom az, amikor az életcélod a munka és az urak kiszolgálása, szóval fogd be a pofád és dolgozz, mert te csak ennyire vagy jó.
Ez a munkaalapú társadalom. Szóval kussolj, mert neked nem jár céges bölcsi és ovi.
Tetszik, ugye?
"Én úgy értelmeztem, amikor először meghallottam,hogy az magas foglalkoztatottság a cél,vagyis ne legyenek segélyből élők."
Ez meg egy másik baromság. Ilyen a szocializmusban volt és úgy hívták, hogy kapun belüli munkanélküliség.
Gratulálok, ha ez tetszik egyeseknek. :)
Minek az?
A magyar embernek nem kellenek ilyen nyugati lipsi baromságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!