Ki unja már az ellen Jobbikosokat?
mert nyilván nem a mellénnyel van a gondjuk
hanem a Jobbikkal
nem is a székely himnusszal
hanem a Jobbikkal
és kierkesztőznek szélsőségeznek náciznak stb
ja a best of
az amikor meg magyarázzák a jobbik azért énekelte el a székely himnuszt hogy fitogtassák ők mennyivel magyarabbak
nonszensz
hazudnak össze vissza
Ne izguljatok gyerekek, hamarosan kitakarítjuk az országból a szemetet!
Szebb Jövőt!!!
"A Jobbik nem más mint egy primitív nyilas banda egy okoskodó töri tanárral az élen!"
na én ezeket de unom
annyira hülye hogy már nekem kellemetlen
A szemetet apukám már eddig takaríthattátok volna.
vagy te csak akkor akartál takarítani ha hatalmon vagy?
Eddig mit csináltatok? és most mit csináltok? csinált egyáltalán valamit a jobbik? azonkívűl hogy nagy szavakat mondott?
Jah és jelezném, hogy igazából nagyívben szarok rá, hog vona gárdamellényben volt, tőlem akár pucéran is lehetett volna, sőt a székely himnusz sem zavar, tőlem az afrikai is szólhatott volna.
Veletek van a baj és a képmutatásotokkal.
Nekem is tele van már a tököm velük...
Főleg amikor olyanokat kérdeznek, hogy mit tettek le az asztalra. Én se piszkálom a fideszeseket, hogy mit tettek eddig, mert TUDOM, hogy most ült össze a kormány, szóval mindenki most kezd el dolgozni.
És persze azt is tudom, hogy a Jobbik mi mindent tett Parlamenten kívül is.
Ha a sok antijobbikos venné a fáradtságot, hogy utánaolvas a választások előtti kommenteknek akkor rájöhetnének, hogy a Jobbik mit tett le az asztalra.
De egyszerűbb nácizni, meg hülyeségeket kérdezni... Idióták.
"A Jobbik nem más mint egy primitív nyilas banda egy okoskodó töri tanárral az élen!"
Ilyeneket olvasni ugyanaz az érzés, mint mikor valami hülye szerencsétlen szerepel a tv-ben és annak a pofája ég, aki nézi. És ahhoz képest, hogy a Jobbik szerintetek egy jelentéktelen párt elég sokat foglalkoztok vele.
21:27
Milyen érdekes!!! Te is itt vered a nyálad ezen a topikon. Te nem unod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!