Ki unja már az ellen Jobbikosokat?
Figyelt kérdés
mert nyilván nem a mellénnyel van a gondjuk
hanem a Jobbikkal
nem is a székely himnusszal
hanem a Jobbikkal
és kierkesztőznek szélsőségeznek náciznak stb
ja a best of
az amikor meg magyarázzák a jobbik azért énekelte el a székely himnuszt hogy fitogtassák ők mennyivel magyarabbak
nonszensz
hazudnak össze vissza
2010. máj. 15. 16:45
11/37 anonim válasza:
Pont ez benne a jó,hogy nem egészen magyarok de mégis a magyar nemzetet a hazát képviselik.
Majd meglátjuk kinél fog vissza nyalni a fagyi:D
12/37 anonim válasza:
aki magyarország 83%-ról beszél az is egy agynélküli idióta:) sajna ilyenekből áll az ország amúgy.
13/37 anonim válasza:
El kéne törölni a Jobbikot a francba. Radikális, szélső csoportnak nincs helye a Parlamentben. Undorító banda !
14/37 anonim válasza:
egyem a Jobbik érzékeny szivecskéjét.
nem bírják a kiképzést?hát kárem ez a POLITIKA!!!
16/37 anonim válasza:
Unom, persze, de legalább ebből is látszik, hogy nem egy "cég" a Fidesz-MSZP-vel, mint ahogy utóbbi kettő egymással...
17/37 anonim válasza:
Én meg a Jobbik kirekesztő magatartását unom,hogy aki nem jobbikos esetleg Fideszes az már zsidó meg nem hazafi...,hát kik ők,hogy dönthetnek e felett???
18/37 anonim válasza:
Én unom, mert nem látom értelmét ennek, egymás szekálásának. Aki szavazhat, betöltötte a 18-at, képes rá, hogy eldöntse kire szavaz.
19/37 anonim válasza:
A Jobbik nem más mint egy primitív nyilas banda egy okoskodó töri tanárral az élen!
20/37 anonim válasza:
Én de nagyon. És úgy látszik a antijobikosok díszpéldányai már mind ideözönlöttek. Miért nem tud mind olyan lenni, mint az első oldalról a 17:05-ös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!