Miért hazudják magyar nép fogy, közben rengeteg gyerek születik?
Azt látom. 2010 óta Fidesz van, rengeteg gyerek született. Környezetemben minden nő, sokadik gyerekével terhes. Ismerek sok magyar családot 3 vagy 4 vagy 5 vagy 6 gyerekük van. Kimegyek utcán azt látom nem kisebbségek!!
Egyik anyuka 4 gyerekével vár a buszra, másik anyuka 6 gyerekével sétál, harmadik anyuka 3 gyerekével bemegy a boltban.
Hol van itt népesség fogyás???
"Szerinted mennyire érdekli a mai embert, hogy mi lessz a györökkel 10-20 év mulva. Pont lesz@rja."
Na igen, igazad van. Valóban ilyen értelmi színvonalon vannak a magyarok.
Te abból vonsz le messze menő következtetést, hogy mit látsz magad körül? Egy ember meg tudja mondani biztonsággal, hogy van - e fogyás vagy gyarapodás?
Képzeld, pl. a húgomnak is három gyereke van, pedig nem kisebbségi. Azért a két gyereknél többet vállalók egyáltalán nincsenek sokan.
És mennyien halnak meg? Ha csak az elmúlt 5 évet számolom - inkább ki sem számolom hányan haltak meg körülöttem és családomban.
Sajnos a nép fogy, bár lenne igazad.
Remek hír,hogy a prolik szaporodnak,komolyan:D
Az én környezetemben a normális emberek nem szaporodnak,csak olyanoknak van 2 vagy több gyerekük,akik igénytelenek,alig bírnak megélni,vagy a segélyre pályáznak.
Ez nem olyan jó hír.
Vagy még egy példa: pl. a mi lépcsőházunk, 4 emelet, 12 lakás. Fiatalok alig, a többség nyugdíjas.
Egyetlen kisgyerek, a mi kislányunk.
Én a '75 - ben születtem, 32 - 34 - en voltunk a suliban egy osztályban, az én korosztályomból még tényleg sokan voltunk. Általános elsőben "H" osztályba jártam.
Akkor minden lépcsőházban, játszótéren, utcán hemzsegtek a gyerekek.
Jó, de te biztos valami romlott, lipsi közegben élsz és Orbán Úr Fénye nem süt le eléggé rátok!!!
Hát én 25 vagyok (tehát épp korban), de nem látom a nagy babyboom-ot.
Ami valóban látszik, hogy beindultak a házasságok, legalábbis egyre több 22-23 éves lány ismerősöm megy férjhez a 40-45-50 éves pacákjához. De gyerek abból se lett még, csak elvétve.
Azt meg mondhatnád hol várt anyuka (aki nem valami barnaember) 4 gyerekével egy buszra, vagy sétál 6 gyerekkel. Maximum úgy, hogy abból a 4ből, 2 mondjuk a testvére gyerkőce, és viszi őket valamerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!