A kormány beengedi a menekülteket? Akkor hpgyan védi meg az országot?
"És az ilyen nevezi magát hazafinak, aki a saját fővárosát b*zizza!"
Félreértettél valamit kedves barátom, nem b*ziztam, búzásítottam!
A búzaszem a termékenység, bőség, jelképe a Bibliában a fáraó álmában(Ter 41, 5-27).
Nem értem, hogy miért keverted bele a homoszexuálisokat (na jó, talán azért, mert évente ott van egyedül melegfelvonulás az országban és talán ott rendezik meg, ahol legnagyobb az igény rá)? Ez a fajta gondolkodás igen kirekesztő!
"Egy 2 milliós világvárosban vagy vidéken Béla bácsi szőlője mellett?"
Nyilván, ha az egy négyzetméterre eső homoszexuális emberek száma nagyobb Béla bácsi szőlője mellett, akkor érdemes ott megrendezni, mivel ott nagyobb az igény rá. Én elhiszem, hogy Búzapesten (lásd fáraó álma) a legnagyobb a homoszexuális emberek aránya, mivel ez a leglangyi... akarom mondani legnagyobb város az országban. Tehát jó választás erre a célra.
" Valami 1500 emberről lenne szó. Nem hinném, hogy megrengetnék Magyarországot."
És ha igen? Amúgy eddig "csak" 1290-et emlegettetek. Csak nem emelkedett a nem is létező kvóta? :)
"Valami 1500 emberről lenne szó. Nem hinném, hogy megrengetnék Magyarországot."
1500 + családegyesítés = 10000. Alsó hangon. És csak itt kaphatják meg a támogatásokat, szóval itt is kell maradniuk, vagy ugrik a zsetonka.
"Gondolom KSH vagy valami hasonló helyen dolgozik, hogy ilyen hibátlan statisztikái vannak a melegek és a lakosság viszonyszámáról."
Mivel gondolom melegek rendezik, többnyire melegek (vagy szimpatizánsok) vonulgatnak, valószínű, hogy megbeszélik hol vannak a legtöbben, hol a legnagyobb az igény a rendezvényre. Csak tipp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!