Határontúliak! Ti mit szóltok a magyarországi cirkuszhoz, ami a fejünk fölött zajlik? Mik a terveitek? Felvennétek az állampolgárságot?
Kitartás! Most már megindult az összetartás azzal, hogy a Parlamentben is elhangzott a székely himnusz.
Ne az utolsó pillanatban adjátok fel!
nem,sajnos ez nekünk annyira magas,mi ezt nem tudjuk felfogni.
nekünk nem kell se magunkat,se a gyerekeinket eltartani...
úgy szeretnék olyan felvilágosult lenni,mint te
Tudom nehéz ez, de ne vedd magadra. Én szégyellem magam azok miatt akik megtagadnak, ukránnak/románnak/szlováknak stb neveznek.
Nem ellenetek szóló gyűlölet ez, vannak sajnos ilyen kicsinyes, gyűlölködő emberek. Nem is veletek van igazán baja, ha idejössz te vagy neki az ukrán aki elveszi a munkahelyet a magyar elől, de ha teszemazt magyarországi vagy akkor a köcsög vidéki aki feljön Pestre és elveszi a munkahelyet, ha netán pesti vagy akkor meg öreg, nem hagyja a fiatalt munkához jutni (vagy épp fordítva) és a sort hosszan lehet még folytatni. Ez az embertípus bedőlt az oszd meg és uralkodj elvének, és másban, másokban keresi a hibát a maga tehetetlenségére. Neki mindenki ellensége önmagán kívül, holott épp önmaga a saját legnagyobb ellensége. Te csak egy vagy a listáján, ez nem kárpátaljai származásodnak szól, ő ezt fel sem fogja. Egyszerűen frusztrált, mindenbe mindenkibe belemar aki a közelében van.
Remélem elindul valami abba az irányba, hogy ITTHON érezhesd magad a hazádban, hogy tudjuk legalább a töredékét nyújtani mi, "belföldi magyarok" annak az érzésnek ami minket tölt el ha Székelyföldre látogatunk és vendégül látnak. Remélem maradt még erőnk hogy felszámoljuk a csalódottságot és a keserűséget.
Természetesen felvenném.
Nagyon örülök, hogy a Fidesz nyert.
De Magyarországon nem élnék.
Szeretek multikulturalista országban élni. Vajdaság az én hazám, itt szeretnék élhetőbb körülményeket teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!