Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van átnevezni Pest...

Mi értelme van átnevezni Pest megyét?

Figyelt kérdés
Nincs jobb dolga a miniszterelnökséget vezető miniszternek?

2017. ápr. 28. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Én ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni.

Régen is így volt és régen minden jobb volt. tehát legyen most is minden jó, legyen most is minden olyan, mint régen volt.

2017. ápr. 28. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyi, mint a Magyar Köztársaságot átnevezni Magyarországgá. Vagy a Moszkva teret Széll Kálmánná. stb. stb.
2017. ápr. 28. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lázárnak meg elég rókapofája van hozzá, hogy átnevezzük őt csirkefogónak.
2017. ápr. 28. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Ezt szeretem a Fidesz-ben, hogy van sütnivalójuk, meglátják a lopási lehetőségeket. :D

Egy teljesen jelentéktelen dolog miatt fel fognak számolni a haveroknak milliárdokat az adófizetők pénzéből. Mi az indok? Hogy az előző évezredben nem pont így hívták ezt a megyét, és hát nem viselheti többé ezt a megalázó nevet. Kinek lesz jobb ha átnevezik? Senkinek, csak a haveroknak :D

Lesz valami értelme? Semmi.

Ezt szeretem a Fidesz-ben, hogy vicces amit csinálnak :D Én rájuk fogok szavazni!

2017. ápr. 28. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

"A Miniszterelnökség azt javasolta, hogy Pest megyét nevezzék át Pest-Pilis Megyének.

Pénteken azonban a megyei közgyűlés úgy döntött, hogy korai lenne erről határozni.

A kérdésről csak a várható következmények teljesebb megismerése után akarnak szavazni, mert nincs elegendő információjuk arról, hogy mennyibe kerülne egy csomó intézményt átnevezni. (MTI)"

[link]

2017. ápr. 28. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Átnevezésekben, "látványpolitikában", nagyon jó ez a kormány, azt el kell ismerni.
2017. ápr. 28. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szükség van újabb csámcsogni valóra. Van nekik aegy mérőjük,ami jelzi, mikor kell újabb ügyet bedobni. Eszerint jelzett.
2017. ápr. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!