Balliberálisaink miért pironkodnak bevallani / felvállalni Soros György és más ilyen oligarcha pénzbeli támogatását?
#18: Miért nehéz elképzelni a függetlenségemet ?
#20: Jogukban áll hülyének lenni, de viszont a többség kárára ne nyomják fullba' a kretént.
"Szerintetek mi vagyok, valami fizetett pártgörény, vagy még rosszabb, ingyen párthívő ?"
Lehetsz akár mindkettő, ismerünk már, hónapok óta trollkodsz itt és játszod az ártatlant.
"Mert nehéz elképzelni rólad Jeffrey, hogy független jobbos vagy"
Maradjunk annyiban, hogy Jeffrey "barátunk" egy szánalmas Fideszny@lonc provokátor!
Fideszék Sorosoznak és balliberálisoznak a nap 24 órájában!
Szánalmas vagy, kérdező!
Csak röhögni tudunk a hülyeségeden!
#63:
"Lehetsz akár mindkettő, ismerünk már, hónapok óta trollkodsz itt és játszod az ártatlant."
Ha Fideszes lennék, és ismernéd a "munkásságom", akkor csak migránsoznék, de nem, "cigányozni" is szoktam. Vagy régen is sokat kritizáltam a határzárat amiatt, hogy hiába építik jó céllal, de semmit sem ér, ha csak vadháló és túl is van számlázva. Vagy az átlag Fideszes Soros Györgyöt hibáztatja, én meg az amerikaiakat háborúzásaik miatt. Vagy Afrika kapcsán tudatlanul horkan fel az átlag Fideszes, hogy miért jönnek, én velük ellentétben tudom, hogy ott is háborúk - szegénység folynak, meg hogy azokra nem süthető rá a muzulmán bélyeg, mégsem kérek belőlük.
#59:
"Ha egy mondatban meg tudnád fogalmazni hogy mi a többség kára amit ezek hoznak"
Pl. amit képviselnek a migrációs / "menekült"válság kapcsán, és nem őszintén hülyék, hanem látszik, hogy képmutatásból, álhumanizmusból tolnak egy igen veszélyes és életképtelen álláspontot.
#64:
"Maradjunk annyiban, hogy Jeffrey "barátunk" egy szánalmas Fideszny@lonc provokátor!
Fideszék Sorosoznak és balliberálisoznak a nap 24 órájában!
Szánalmas vagy, kérdező!
Csak röhögni tudunk a hülyeségeden!"
Ugyanazt üzenem neked, mint 63%-osnak. Annyival egészítem ki, hogy a Jobbikhoz hogy állsz ? Az ellenzékiek közül csak a több részre szakadt MSZP-t támadom, de a Jobbikot nem, sőt látok bennük valami fantáziát a csalódások ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!