Ne értsétek félre, semmi bajom a Jobbikkal, de miért jobb az árpád sávos zászló, mint a magyar zászló? Végül is a magyar címerben is van árpád sáv, de miért kell így kiemelni? Még a '48-as forradalomnak is a "trikolór" piros-fehér-zöld zászló volt a meghatározó szimbóluma.
Ha valaki idejön Magyarországra valami rendezvényre, akkor azt hiszi, hogy valami idegen nép zászlóját lengetik a magyar emberek...
De ez most tényleg érdekel... miben más/jobb az árpádsávos zászló, mint a hivatalos magyar piros-fehér-zöld zászló?
2010. máj. 14. 20:54
2/21 anonim válasza:
Mert az inkább a nemzetet, és nem az állami intézményt emeli ki.
2010. máj. 14. 20:55
3/21 anonim válasza:
Mert az Országgyűlés alakuló ülésén is ott volt ez a gyönyörű zászló!
2010. máj. 14. 20:57
4/21 anonim válasza:
"A Jobbik miért nem magyar zászlót lenget?"
mert az árpádsávos zászló pont magyar zászló
régebbi mint a piros fehér zöld
2010. máj. 14. 20:58
5/21 anonim válasza:
Igazad van 20:55. Ami nem tiltott, használható! De miért büntetik ezt koholt vádak miatt??
2010. máj. 14. 20:59
6/21 anonim válasza:
20:59! Rátapintottál a lényegre!
2010. máj. 14. 21:01
7/21 anonim válasza:
Szerintem meg az a nem normális, hogy pártrendezvényen, párt-sajtótájékoztatón nemzeti zászlókat használnak. Alapvetően a FIDESZ-re gondolok itt. Ők nem Magyarország, tehát ne tessék Magyarország zászlóját használni. Használják a pártzászlót. A Jobbiknál az árpádsávos egyfajta pártzászlóként szolgál, és ilyenként el tudom fogadni. Az más dolog, hogy én érzek ebben az árpádsávozásban egy erős provokáló jelleget, de ez már más tészta. De az helyes, ha egy párt nem a magyar nemzeti zászlót lengeti. Mert az nem csak az övé.
2010. máj. 14. 21:01
8/21 anonim válasza:
A magyarok eredeti zászló színei: PIROS-FEHÉR
2010. máj. 14. 21:02
9/21 anonim válasza:
21:01! Ne gyere már te is ezzel a provokáló szöveggel! Szerinted akkor senki nem tűzheti ki mellére az árpádsávos jelvényt? Mert egy kommunista botox ildikónak nem tetszik?
2010. máj. 14. 21:06
10/21 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem kicsit el vannak tájolva. Árpád-sáv akkor volt, amikor még nemzetről nem is álmodtak és csak királyok meg földesurak sanyargatták a népet.
De az is lehet, hogy egyszerűen reménytelennek érzik az egész haza-dolgot, ezért a reményt jelképező zöld színt nem lobogtatják. Mondjuk ez legalább őszinte dolog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!