Miért baj az ha tudjuk, hogy melyik szervezet honnan kap jelentős pénzeket? Tudjuk hogy valójában kinek az érdekét képviselik?
Ha a Greenpeace mondjuk nem tüntetett volna a földosztásnál hogy túzok fajok fognak kipusztulni mert fidszesek kapna földet és nem szdsz-esek akkor el is hinném hogy a környezetvédő szervezetek nem pénzelt érdekek mentén működnek.
Hogy a 4 mancsról már ne is beszéljünk ugyebár...!
"A helyzet az hogy nem tudjuk kik milyen érdekeket képviselnek!!!!
Ezért ne próbáljuk már bagatellizálni az ügyet!"
Akkor engedd meg megint, hogy idézzek.
"A jelen törvényi szabályozás keretei között is a beszámolókat közzé kell tenniük ezeknek a civil szervezeteknek és ezt az OBH honlapján közzéteszik, illetve ha van saját honlapjuk, ott is közzé kell tenni. Ráadásul én is csak mikor erre felkészültem, láttam, hogy erről még külön statisztikai adatgyűjtés is van, hogy például a civil szervezetek bevételeinek 12 százaléka származik külföldről. Tehát még statisztikailag is gyűjtik ezt az adatot. Úgyhogy szerintem most is hozzá lehet jutni az adatokhoz."
"A helyzet az hogy nem tudjuk kik milyen érdekeket képviselnek!!!! "
Azt magyarázd el, hogy szerinted honnan tudjuk, hogy a TASZ-t a Eötvös Károly Intézetet és a többieket soros pénzel, ha nem nyilvánosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!