Jobbikosok ill. nemzeti radikálisok ti is gondolkodtok rajta, hogy Vonáék helyett inkább a fideszre szavaztok jövőre?
ad 1)Mindketten tudjuk, hogy kérdező (nevezzük mostantól Zsoltinak a fideszbérencnek) vagy fizetve van vagy egy gyenge minőségű troll és még lehetséges, bár remélem hogy nem, mentális problémákkal küszködik.
ad 2)Én nem állítottam semmit sem a Jobbik külpolitikájáról. Én a kormányéról, illetve a magánvéleményemet fogalmaztam meg egy szót sem ejtettem a Jobbik külpolitikájáról.Csak gratuláltam neked (negatív értelemben).
ad 3)Nem vagyok Jobbikos, hanem a Jobbik programjára szavaztam 2014-ben.
Nem vagyok vak, el tudom dönteni a pártok programjai alapján kire szavazok.
(Amiből a jelenlegi Fidesz-KDNP/MSZP/DK/EGYÜTT/PM/MLP ignorálva van)
ad 4)Te kifejezetten bebizonyítottad, hogy szellemileg fegyvertelen vagy.
ad 5)ÉS mivel 100% bizonyítottad, hogy a leírt szavakat mondatokban nem tudod értelmezni szóljon a egy dal részlet, Zsoltinak a kérdezőnek.
(Részlet a békemenetről.Forrás: Youtube.)
ad 6)Eltávolítottam a kérdést a megválaszoltjaim közül, sajnos több időt nem tudok rá pazarolni.
És a moderátor figyelmébe ajánlottalak, hátha többet nem találkozunk.
Szóval kérdező te egy suttyó, kommunista proli vagy ,aki a rabszolgaságnak és az ország teljes kipusztításának tapsol. Oké értjük mi!
Na indulj el aztán dolgozz Viktor királyért, mint egy jó pártkatona "rabszolga".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!