Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai fiatalokat vajon milyen...

A mai fiatalokat vajon milyen céllal, és mennyi pénzből hergelik, manipulálják bizonyos magánemberek?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés évek óta foglalkoztat, de ahogy elnézem most kezd a tetőfokára hágni ez a dolog.

Bizonyos médiumok teljes szervezettséggel, felkészülten és agresszívan, de nagyon okosan manipulálják a közvéleményt, lázadásközeli hangulatot keltve.

A cél egyértelmű: a még manipulálható és még nevelhető-alakítható fiatal polgárokat (akiknek valószinűleg elege van a kormányból, mert ezeken a médiumokon nőttek fel) foggal körömmel a kormány ellen uszítják, tegyen vagy mondjon a kormány bármit. Lassan eljutunk odáig, hogy ha ezek a "bizonyos médiumok" azt írják le, hogy az ég piros akkor már azért fognak utcára menni, mert a kormány szerint még kék az ég.

Itt külön kitérnék arra, hogy valóban nem szép dolog iskolákat olyan törvények elé állítani ami a megszűnésüket jelenti (de véleményem szerint ennek a lépésnek is nyomós oka volt), de a demokrácia és a szólásszabadság nevében kimenni, elfoglalni és lezárni a közterületeket, épületeket rongálni és rendőrt verni ( [link] abszoulut nem tartozik a liberális felfogás mondanivalójába.

Miért szabad ezeknek az embereknek törvényt sérteni, miért mosdatják a gulyásféléket ezek a lapok, mintha semmi rosszat nem tett volna? Bezzeg ha valaki csak egy szalmaszálat tesz arrébb, és az ellentáborban van, akkor beindul a totális karaktergyilkolási gépezet, és elpusztítják az ember életét.

Ők bármit leírhatnak, bármit megtehetnek, de ha valaki nem azt gondolja amit ők, akkor arra rászállnak és kicsinálják. Szólásszabadságról papolnak (amit a kormány biztosít nekik, mert még mindig nem lettek agyonütve a tüntetéseken), de ha valaki nem egy véleményen van velük akkor az orbánista, náci és rasszista. Hová haladunk?

Meggyőződésem, hogy a cél az, hogy ez az agymosott réteg tovább növekedjen addig, amíg fel nem nőnek és az életük folyamán olyan pozíciókba kerüljenek ami alkalmas lesz arra, hogy megdöntsék a pénzembereknek nem tetsző politikai hatalmakat.

Nem egy és nem kettő ismerősöm értetlenül áll a szituáció előtt és néha elgondolkodunk azon, hogy mikor kezdhetünk rettegni attól, hogy ki merjük-e fejezni a liberális média iránti nemtetszésünket. Mi lesz később? Elszólom magam a munkahelyemen, esetleg egy ilyen barom lesz a főnököm (mert ezek a huszonévesek fel fognak ám nőni és nem valószinű, hogy észhez térnek ha ilyen szervezetten mossák az agyukat) és mehetek új munkát keresni?

Nektek mi a véleményetek?

mielőtt bárki szélsőséges náci, hazaáruló orbánista rasszista kormánypropagandistának tartana elárulom, hogy 23 éves vagyok, tanulok, soha nem gyűlt meg a bajom a törvénnyel (igaz, nem is vandálkodtam, tüntetgettem és verekedtem a rendőrökkel), és bármi támogatást kértem a kormánytól és jogosan járt azt meg is kaptam.

Tisztában vagyok a hatalmon lévők korrupciójával is, de véleményem szerint ez jelenleg a legkisebb baj. Minden országban, minden kormányban vannak problémák és lesznek is, úgy ahogy korrupció is.

2017. ápr. 24. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az eddigi kommenteket, de válaszolok a kérdésre:

Persze, tökéletesen igazad van. A fiataloknak nem lehet önálló véleménye, nem ellenezheti a jelenlegi helyzetet, nem lehet elege a korrupcióról, nem zavarhatják a magas adók és az élhetetlen körülmények, stb. Őket csak lefizetni és megvezetni lehet, önálló véleményük nincs.

2017. ápr. 24. 17:38
 42/63 anonim ***** válasza:

"A zsidók bűnösek!"

- Dr. Joseph Goebbels

Majd ha erre az információra rátalálsz, akkor tudod, hogy jó úton haladsz. Szóval csak így tovább, az idiótákkal és fizetett trollokkal ne foglalkozz, illetve túl sok energiát se ölj az internetes vitatkozásba, mert egyrészt, ahogy írtam, trollok, másrészt pedig a legtöbb agymosottat sosem fogod meggyőzni az interneten keresztül.

2017. ápr. 24. 17:41
 43/63 A kérdező kommentje:

# 41/43

én erre azt mondom, hogy ha ezek megvannak bizonyos emberekben akkor ezt gerjesztik. Te tényleg elhiszed, hogy több ezer ember csak úgy kimegy napokig tüntetni, mert nincs jobb dolga? Nem dolgozik? Nem tanul? Mit csinál napokig az utcán? Hagyjuk már..

# 42/43

azt akarom, hogy engem győzzenek meg. Érted? Rá akarok jönni, hogy bizonyos emberek miért követik vakon a 444 és az index vérre menő egyoldalú és ellentmondást nem tűrő propagandáját, és miért "legjobb védekezés a támadás" alapon próbálják rásütni a kormánylapokra, hogy azok propaganda lapok.

A zsidózást szerintem hagyjuk. Nekem semmi bajom a népcsoportokkal, sem a bőrszínnel. Nekem az emberrel van bajom aki tesz valami olyat ami szerintem erkölcstelen, vagy törvénybe ütköző. Más kérdés, hogy a tököli börtön "lakossága" 90%-ban cigány származású, de ilyet nem szabad mondani mert elvisz a libsi feketeautó...

2017. ápr. 24. 17:46
 44/63 anonim ***** válasza:
100%

És hiteles, ha nem tudnád!

Nekem ne mond, hogy nem objektív és hazug!

Csak mert a kormány ellen van, akkor ballibsi hazug, hazaáruló migránspárti sorosbérenc hírportál?

Mutatnál forrást arról, ha te úgy látod, hogy ez hazug és Soros fizeti?

Mégis, mit gondolsz, hogyan bukkanhatnak fel a semmiből a Fideszes simlik?

Te azt elhiszed, hogy Mészáros a "gázszerelői fizujából" tett szert ekkora vagyonra, hogy sokezer hektár állami földet vett belőle?

És elárulod, kinek a pénzéből vett az MNB méregdrága festményeket?

Kinek a pénzéből akart Orbán királyod a várba költözni?

Valójában mindenért csak Soros a hibás?

Azért is ő az oka annak, hogy Victor Ponta román elnök lemondásra kényszerült?

Ha nem olvasod a Pesti srácokat, akkor mi jogon mersz provokatív, gyűlöletkeltő kérdést feltenni a felháborodott, elkeseredett és átvert fistalokról, miszerint lefizetik őket, hogy tüntessenek?

Akkor hol olvastad ezt, honnan veszed, kinek a szócsövéből?

2017. ápr. 24. 17:53
 45/63 A kérdező kommentje:

# 45/45

trollkodás helyett kérlek olvasd el az első hozzászólásom, vagy ha elolvastad akkor értelmezd és tedd fel újra a kérdésedet normálisan. Ez így trollkodás sry.

2017. ápr. 24. 18:01
 46/63 anonim ***** válasza:

Nem értelmeztem félre semmit és nem trollkodok!

Te libsizel és ferdítel, forgatod ki a szavaimat!

Akkor ki is trollkodik?

2017. ápr. 24. 18:33
 47/63 A kérdező kommentje:

# 47/47

az a gond, hogy te...én ész érvekkel alátámasztottam a véleményemet, de te anélkül támadsz, hogy bármelyik gondolatomra válaszoltál volna, vagy elemezted volna. Ez így nem vita, ez trollkodás. Bocsi

Ha meg tudsz győzni arról, hogy mi a jó egy külföldi személy/személyek által működtetett médiumban ami a fiatalokat az ország ellen uszítja, akkor minden további nélkül figyelek. Szeretném, ha valaki meggyőzne erről ez lehetsz te is, csak akkor mondj olyat amivel megcáfolsz személyeskedés nélkül.

2017. ápr. 24. 19:13
 48/63 anonim ***** válasza:
#29: "Ha nem adsz okot arra, hogy megverjenek, akkor nem fognak.". Ez így igaz: kussolj, hódolj be és akkor nem lesz semmi bajod... ismerős.
2017. ápr. 24. 19:30
 49/63 A kérdező kommentje:

# 49/49

ez torzítás. nem kell behódolni. pont ezt írom: kifejezheted a nemtetszésedet, de csak úgy, hogy egy nemzetet ne sértsél meg, márpedig egy emlékmű megrongálása sérthet nem is egy embert.

Miért nem volt elég az emlékmű elé állni, és egy 5 perces monológban videóra véve megfogalmazni a nemtetszést? Szerintem akkor nem jött volna a csecsen fickó sem...

2017. ápr. 24. 19:34
 50/63 anonim ***** válasza:

ez teljesen off, de nem baj.

a trollkodás más jelent, mint amit te gondolsz.

az lenne pl trollkodás, hogyha valaki csak annyit írna, hogy:

Ugyanitt bojler eladó.

2017. ápr. 24. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!