Valakire aki nem Putyint tekinti a világ megmentőjének?
2017. ápr. 23. 04:39
2/13 anonim válasza:
A Fidesz 2015 óta a migránsokkal riogatásra építi a politikáját és erre fogja a 2018-as választásokat is. Hogy Nógrádi hallgatósága pont ilyen, ők a célcsoportja.
Így az ő szájából egy ilyen elszólás tökéletes megerősítése a migráns-USA(-CEU-Soros-EU-ellenzék) ellenségképnek.
Szóval szerintem kamu.
Egyébként Navracsics a korrekt ember lenne. Mindenki más súlyos eset a Fideszben az első vonalból. (A legsúlyosabb persze Orbán.)
2017. ápr. 23. 04:57
3/13 anonim válasza:
Én gyerekkoromban migrantmentes környezetben nőttem fel és szeretném, ha a gyermekem is migrantmentes környezetben nőhetne fel. Bárkire is cserélik le orbáncot, reméljük hogy migrantmentesíti az országot, mert a magyar embereknek joguk van migrantmentes érában élni.
2017. ápr. 23. 07:30
4/13 anonim válasza:
3-as! Nem kell minden riogatást elhinni! Migráns mentes országban fogsz élni a Fidesz nélkül is. Nem jönnek ide migránsok és nem is akarnak itt maradni!
Nógrádi pedig mindig is hülyeségeket mond. Az USA nem is tudná lecserélni Orbánt, mert őt csak a magyar szavazók tudnák lecserélni. A nagykövetségre sehol nem kérethetnek be csak úgy egy politikust, és nem ajánlhatnak neki miniszter elnöki széket. A Nagykövet is tudja, hogy Miniszterelnököt Magyarországon az Országgyűlés választhat csak.
2017. ápr. 23. 07:51
5/13 anonim válasza:
Nógrádit Miniszterelnöknek!!!!!!!!!!!
2017. ápr. 23. 08:16
6/13 anonim válasza:
Adná az ég, hogy igaz.
2017. ápr. 23. 08:35
7/13 anonim válasza:
#4 Ne foglalkozz a migrantos trollal, rendszeresen kidobják de mindig visszamászik.
2017. ápr. 23. 09:07
8/13 Fatal_3rror_ válasza:
Csak úgy mellékesen megjegyzem, ha az USA le akarta volna cserélni Orbit, akkor lecserélte volna... :D
2017. ápr. 23. 09:14
9/13 anonim válasza:
Érzésem szerint mostanság nem volt semmi Nógrádis hír, így az öreg bedobott valamit hogy beszéljenek róla. Ennyi a sztori szerintem. Bizonyíték nélkül dumált csak megint.
2017. ápr. 23. 09:17
10/13 anonim válasza:
én ezt ugyan akkora ökörségnek tartom mint a magyar hadüzenetet amerikának a második világháborúban( aki nem tudja milyen volt az nézzen utána röhögni fog az biztos)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!