Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani tüntetés-szorozatok...

A mostani tüntetés-szorozatok résztvevőinek mi a célja?

Figyelt kérdés
Mert gyűlölködésen kívül: "Orbán takarodj" "Ruszkik haza" meg mindenkit utálunk és mindenki g..i "csak mi vagyunk a jók a szépek és okosak", nos csak ennyit hallottam tőlük. Amúgy mire számítanak? Orbán lemond és átadja az ország irányítását párszáz hőbörgő, örök elégedetlennek?

2017. ápr. 22. 22:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 22. 22:39
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Felhívni a tömegek figyelmét arra, hogy az Orbán-kormány tönkreteszi az országukat. Arra számítunk, hogy ha sikerrel járunk, akkor 2018-ban a Fidesz veszít. Nem tennék rá sok pénzt, de muszáj megpróbálni.
2017. ápr. 22. 22:40
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Ez az a tömeg aki vagy eddig azért nem politizált vagy politizált, de mindkettő rendszerkritikus. A legtöbbnek nincs pártja.

De mi volt eddig is? Sorosisták, liberálisok, bolsevikok stb stb. Csak mert nem ért egyet a kormánnyal, és nem támogatta. Most mi történt? Most a CEU robbantotta ki de nem erről szól. mert ez túlságosan nagy pimaszság volt mondhatjuk így, és ezzel azt tudták mondani az emberek, hogy na ennek itt vége. Nincs több megaláztatás. és most hallatják a hangjukat csak hogy megértse a kormány és annak támogató jelentős szavazótábora, hogy mostantól élni fognak a jogaikkal, és nem hagyják hogy itt csak az legyen amit csak fideszhez ha csak rászavazói szinten köze lévők mondanak, hanem az ellenvélemény is legyen valami, és nem csak egy megalázott hang.

Ez a lényege az egésznek. Túllőtt a célon.

2017. ápr. 22. 22:41
 4/17 anonim ***** válasza:
55%

pontosan amit az első linkelt. Én csak kiegészítem:

[link]

ez is

2017. ápr. 22. 22:44
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Fidesz-KDNP hozott egy felsőoktatási törvényjavaslatot, amely csakis saját propaganda célját szolgálja...ha ez ellen nem emeled fel a hangodat, akkor mikor fogod?
2017. ápr. 22. 22:45
 6/17 anonim ***** válasza:
42%

na meg ez.

[link]

2017. ápr. 22. 22:45
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

A mostani tüntetők egy balliberális kormányt szeretnének a Fidesz helyett, ami

1. A józan külpolitika helyett russzofób és egyoldalúan a nyugati hatalmakhoz dörgölőzik.

2. A nyugaton jellemző feminizmust és genderizmust veszi át kritika nélkül.

3. Támogatja, hogy európa lakosságát a harmadik világból származó bevándorlókra cseréljék.

4. A történelmi események és személyek megitélésben a tudományos szemlétmód helyett a korabeli nyugati háborús propagandát tekinti mérvadónak.

Én is utálom a Fideszt, de egyszerűen undorodom a mostani tüntetőktől.

2017. ápr. 22. 22:49
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
#7 Mi pedig a hozzád hasonló hazudozóktól undorodunk.
2017. ápr. 22. 22:54
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
"Én is utálom a Fideszt...". Oké, hogy "vetítesz", de legalább ne ilyen egyértelműen...
2017. ápr. 22. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
14%
8: Én már beszéltem tüntetőkkel. Akármit is írnak a neten, a valóságban így gondolkodnak.
2017. ápr. 22. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!