Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányan hallottak egyáltalán a...

Hányan hallottak egyáltalán a CEU-ról a cirkusz előtt?

Figyelt kérdés
Én nemrég diplomáztam le, de sohasem hallottam erről az egyetemről azelőtt.

2017. ápr. 21. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
A legnagyobb őszinteséggel, de nem. Pedig nemrég végeztem el egy mesterszakot. (Igaz, máshol).
2017. ápr. 22. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ettől eltekintve megnéztem a szakokat és nem jelentkeztem oda ( meglepő​ módon )."

Ha most ismernélek akkor érthető lenne az a kijelentésed, hogy "meglepő módon".

Akiket a mérnöki pálya érdekel az persze, hogy nem érdekli, de mondjuk azok akiknek közgazdász és/vagy politikai tervei vannak, azoknak nem hiszem, hogy rossz ajánló levél, hogy ott végzett a jelenlegi magyar kormányszóvivő, jelenlegi new yorki magyar főkonzul, Európa Parlament képviselője, korábbi észt oktatási miniszter, Grúzia jelenlegi elnöke és még lehet sorolni. A tanárokról már nem is beszélve.

2017. ápr. 22. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
a tájékozatlanságod nem a CEU hibája. Az, hogy a világon legismertebb, legmagasabban rangsorolt magyar egyetemről nem hallottál még, pedig közöd van a felsőoktatáshoz, elég fura. Egyébként itt van a legnagyobb ingyenesen hozzáférhető akadémiai könyvtár, történelmi archívum, és millió nyilvános szakmai program, amik rendesen megdobnák bárkinek a kutatói karrierjét, akkor is ha külsős diák.
2017. ápr. 22. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam, pedig még a BSc-t se végeztem el, mivel ajánlások alapján tanultam a könyveiből néhány ott (is) tanító oktatónak/kutatónak. A szélesebb körben híres emberek közül, akik szintén tartanak ott előadásokat, néhányat szintén ismertem így névről/arcról (Szemerédi pl.)
2017. ápr. 22. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
má mé kölet vóna halni a Soros György illuminátus zsidó politika-cirkusz egyetem büfészakjáróóó :o
2017. ápr. 22. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
A neve ismerős volt, de semmi közelebbit nem tudtam róla. Viszont az, hogy felháborít, amit csinálnak velük, nem függ attól, ismerem-e őket. A kaposvári egyetem dresszkódos balhéja is felháborított, pedig róluk tényleg nem hallottam korábban.
2017. ápr. 23. 00:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem tanított egy CEU-s tanár, vidéki egyetemre jött órákat tartani tömbösítve.
2017. ápr. 23. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!