Hányan hallottak egyáltalán a CEU-ról a cirkusz előtt?
Én idén érettségizek, miközben nézegettem az egyetemeket, a CEU-t is megtaláltam, de a szakok átfutása után nem adtam be oda a jelentkezésem.
Ettől függetlenül nem kéne csakúgy egyik hétről a másikra, mondvacsinált oknál fogva bezáratni.
"Én idén érettségizek, miközben nézegettem az egyetemeket, a CEU-t is megtaláltam, de a szakok átfutása után nem adtam be oda a jelentkezésem. "
Bocsi, de ezen jót röhögtem :D
Amúgy én már hallottam róla évekkel ezelőtt is.
"Én idén érettségizek ...., de a szakok átfutása után nem adtam be oda a jelentkezésem."
Az, hogy a CEU-n csak posztgraduális képzés van, azért kicsit befolyásolt?
6# Egyes vagyok, igen, nagy mértékben befolyásolt hogy csak mesterképzések, doktorik, stb-k vannak :D
Ettől eltekintve megnéztem a szakokat és nem jelentkeztem oda ( meglepő módon ).
1,
Segítek megérteni azt,amit a 6-os mond.
Te középfokú végzettséggel(érettségi) nem jelentkezhetsz a CEU-ra,mert ott csak mesterképzések vannak.
Ahhoz,hogy ott tanulj már lennie kell egy alap diplomádnak,nyilván szakiránynak megfelelően.
Egyébként,hogy a kérdésre is válaszoljak,pont az előző mondandóm miatt csak egy szűk társadalmi réteg hallott róla,nyilván az,aki valamilyen módon érintett.
De ez nem a CEU hibája,szimplán egy egyszerű mezei végzettségű ember(értsd. aki szimplán elvégez egy alap szakot,hogy el tudjon valahova menni dolgozni,és nem akar ennél feljebb menni,phd-t csinálni vagy egy bizonyos tudományterületen kutatásokat végezni,esetleg külföldre menni tovább tanulni)nem fog azzal foglalkozni,hogy milyen mesterképzések vannak kutatóknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!