Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek emlegetik a...

Az ellenzékiek emlegetik a választás bojkottálását. Ez miért jó nekik?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Saját maguknak ássák a vermet
2017. ápr. 20. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Úgysem szavaz rájuk senki, akkor másra se szavazzanak.
2017. ápr. 20. 23:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Elméletben lehetséges, hogy csak 1 párt induljon a választáson?
2017. ápr. 20. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy komolyan gondolják- e, de ha igen, akkor az már a veszett fejsze nyele. Akkor már tényleg nem hiszik ők maguk sem, hogy van esélyük.
2017. ápr. 20. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Aztán, hogy mi lenne ilyen esetben, az jó kérdés. Elméletileg, akkor is érvényes a választás, már csak azért is, mert néhány "nevenincs" párt, biztosan indulni fog akkor is. Összességében, szerintem csak azt érnék el, hogy megteremtenék az egypártrendszert.
2017. ápr. 20. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen kijelentésekkel csak a választóikat árulják el

Szerintem az a párt ahonnan ez a mondat elhangzott, vagy azonnal ki kéne rúgnia azt a képviselőt vagy szüntesse be a tevékenységeit.

2017. ápr. 21. 00:33
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Fèlnek az eredmènytől...
2017. ápr. 21. 00:37
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Igazából semmiért. Ez ilyen LMP-módi töketlenkedés. (Még ha nem is LMP-sek dobják fel).
2017. ápr. 21. 01:10
 9/10 Pro Patria ***** válasza:

Könnyebb lenne nem résztvenni, és így nem megnyerni egy választást "saját akaratunkból", mint lekommunikálni az előre látott eredményt.

Ettől függetlenül nem fog senki hagyni elúszni képviselői helyeket és fizetéseket, úgyhogy ez csak a szavak szintjén élő megnyilvánulás, ami így előre inkrimimálja a választásokat, megkönnyítve a választások estéjén a nyilatkozatok központi elemének kialakítását, mivel egymillió további szavazó megmozgatása a hátralévő kevesebb, mint egy év alatt már nem tűnik lehetségesnek.

2017. ápr. 21. 06:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Állj! Gyurcsány Ferenc emlegeti. Ő nem azonos az ellenzékkel és szerintem épp annyira fogják komolyan venni most is mint az elmúlt években bármikor.
2017. ápr. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!