Magyarországon miért nincsen cigánypárt és zsidópárt? Hatékonyabban lehetne képviselni az érdeküket egy pártban.
Akkor a Magyarországi Cigány Párt mégis micsoda?
Kérdés előtt a ajánlott tájékozódni.
De Van :P
Mszp = cigók, Fidesz = zsidók
zsidók=SZDSZ, Mszp, Fidesz, DK, LMP
romák=MSZP
"Akkor a Magyarországi Cigány Párt mégis micsoda?"
én nem nagyon hallottam róluk, és gondolom nem is képviselik eléggé hatékonyan a romák érdekeit és intergrációját
4# attól eltekintve hogy tényleg csak egy pénz gyűjtő, romákat és magyarokat ( de főként romákat ) megvezető "kamupárt", attól még létezik. Kommunista Munkáspárt is létezik, ami se nem kommunista, se nem a munkások érdekeit szolgálja.
Kérdező: zsidók kis híján minden pártban vannak, mint ahogy cigányok is. Bár a zsidóknak nincs külön pártjuk, de a cigányoknak van, az MCP ( Magyarországi Cigány Párt ). Ellenben mint már említettem ez csak megvezeti a romákat, kamu ígéreteket ad és csak a választási pénzekre hajt.
Tudtommal vannak "roma" pártok... de ők külön indulnak, a kb formális Roma Önkormányzat helyeiért.
Amúgy meg azért, mert minimális a saját értelmiségük.
a zsidoknak azert nincs partja mert kb 50 000 zsido van Magyarorszagon. innentol felesleges errol beszelni.
Zsido szarmazasu emberek kozul sokan vannak politikai pályán, azok kepviselik az erdekeiket.
A ciganyokrol mar szoltak neked hogy van olyan, tele is vannak botrányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!