Aki nem akar arabokat az országba, az meg is tudja magyarázni miért?
Az nem indok hogy különböző kultúra, mert Nyugaton is elfér mindenki a másik mellett, itt kizárólag a robbantások lehetnek mérvadók, de arról meg nem ők tehetnek.
Mi a helyzet a Csecsen muszlimokkal, ugyanúgy közülük is csináltak már csúnya dolgokat....
Építőipar itt is van, fejlesztői munkák az magasabb végzettségűeknek, fodrászatok, szalonok, éttermek.
Hollandiában találkoztam tradicionális arab fodrászattal, ahol zsineggel szedték a szemöldökét a nőnek, szóval nem csak két lábon járó bombaköteget kéne beléjük képzelni a magyaroknak.
Miért nem hozol inkább te példákat mi szükség lenne rájuk? :D JA, az nem megy ugye?
Teljesen idegen szokások, nyelvet nem ismerik, dolgozni sem akarnának szerintem, aztán közép, kelet-európában már van amúgy is sok rejtett tartalék.
Nos elég gyengén próbálod védeni a mundért! :P
Amúgy tényleg ahogy az előző is írta indokold meg miért szeretnéd őket itt látni
Csak nem darwin díjra pályázol?
Én adok mindenkinek egy lehetőséget, a cigány az cigány mindenhol vitám is volt velük, ellenben külföldön ahol személyenként mindenki más nemzetiség volt, mégis kijöttek az emberek a környezetükkel.
Szóval nem nekem kell magyarázkodni, mert nincs félnivalóm, és van tapasztalatom velük kapcsolatban.
Viszont azt nem értem hogy aki még piacon sem látott idegent miért pont azok hadakoznak....
Pedig ha tetszik ha nem neked kell, mert itt már pár válaszban fel lettek sorolva az ellenérvek! :D
Amit írtál az utolsó mondatban az még kissé kevés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!