Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem akar arabokat az...

Aki nem akar arabokat az országba, az meg is tudja magyarázni miért?

Figyelt kérdés

Az nem indok hogy különböző kultúra, mert Nyugaton is elfér mindenki a másik mellett, itt kizárólag a robbantások lehetnek mérvadók, de arról meg nem ők tehetnek.

Mi a helyzet a Csecsen muszlimokkal, ugyanúgy közülük is csináltak már csúnya dolgokat....

2017. ápr. 20. 14:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Építőipar itt is van, fejlesztői munkák az magasabb végzettségűeknek, fodrászatok, szalonok, éttermek.

Hollandiában találkoztam tradicionális arab fodrászattal, ahol zsineggel szedték a szemöldökét a nőnek, szóval nem csak két lábon járó bombaköteget kéne beléjük képzelni a magyaroknak.

2017. ápr. 20. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Miért nem hozol inkább te példákat mi szükség lenne rájuk? :D JA, az nem megy ugye?

Teljesen idegen szokások, nyelvet nem ismerik, dolgozni sem akarnának szerintem, aztán közép, kelet-európában már van amúgy is sok rejtett tartalék.

Nos elég gyengén próbálod védeni a mundért! :P

2017. ápr. 20. 21:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg ahogy az előző is írta indokold meg miért szeretnéd őket itt látni

Csak nem darwin díjra pályázol?

2017. ápr. 20. 22:22
 14/16 A kérdező kommentje:

Én adok mindenkinek egy lehetőséget, a cigány az cigány mindenhol vitám is volt velük, ellenben külföldön ahol személyenként mindenki más nemzetiség volt, mégis kijöttek az emberek a környezetükkel.

Szóval nem nekem kell magyarázkodni, mert nincs félnivalóm, és van tapasztalatom velük kapcsolatban.

Viszont azt nem értem hogy aki még piacon sem látott idegent miért pont azok hadakoznak....

2017. ápr. 20. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Pedig ha tetszik ha nem neked kell, mert itt már pár válaszban fel lettek sorolva az ellenérvek! :D

Amit írtál az utolsó mondatban az még kissé kevés....

2017. ápr. 20. 22:44
 16/16 anonim válasza:
Majdnem 2 éve élek Németországban, és utálom őket mint a szar. Tudom hogy mi is bevándorlók vagyunk (mármint én és a családom) de mindenki dolgozik a családomba, én meg iskolába járok. Egyszer az életbe beteg vagyok és amikor jobban vagyok elmegyünk vásárolni vagy valami és fehér embert nem látni az utcán csak ezeket a tetveket akik nem dolgoznak csak élősködnek másokon, pont mint otthon a cigányok. Akárkit akit eddig megkédeztem és törzsgyökeres német mindegyik mobdta hogy miért nekünk kell eltartani ezeket a tetveket. Én utálom őket és a németek nagy részének is ez a véleménye...
2017. ápr. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!