Mivel támogatnád az MSZP-t, vagy a DK-t?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 21:00
2/14 anonim válasza:
A megfelelő ujjam felmutatásával.
3/14 anonim válasza:
Kapnak ingyen vonatjegyet külföldre, ha eltakarodnak végleg az országból! Vihetik magukkal a nyugdíjas kommandót is!
4/14 anonim válasza:
Semmivel se, megtámogatják ők egymást okosan, hogy mindannyian menjenek a süllyesztőbe.
5/14 anonim válasza:
A DK-t azzal hogy ha akarják maradjon meg a párt de a párt elnöke vonuljon vissza, ez az ő érdeke is meg a mienk is.
MSZP-t hogy vegyen példát egyes párttagjáról pl Lendvai Ildikóról, Szanyi Tiborról vagy Botka Lászlóról, és gyakoroljon rendes baloldaliságot és másoktól pl Bangóné, és Kunhalmi szabaduljon meg.
6/14 A kérdező kommentje:
éredekes, néhány napja megkérdeztem "Te mivel támogatnád a FIDESZ-t?"
és elképesztő fasiszta gyűlölködő válaszokat kaptam
de úgy látszik a kominyisták is megkapják a magukét
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__85..
2017. ápr. 19. 21:14
7/14 anonim válasza:
Mi van haver, esti műszakban többet fizetnek?:D
8/14 anonim válasza:
Ilyenekkel inkább csak szórakozik az ember, mert jobban esik elhinni, mint hogy tényleg élnek ennyire korlátolt emberek az országban, de kicsit tényleg gyanús kicsit, hogy szinte percre pontosan ugyanakkor teszed fel a kérdéseket....
9/14 anonim válasza:
A múltkori kérdésednél nemtetszésemet fejeztem ki a ciánozás meg a kötelezés miatt, itt sem tartom helyénvalónak.
Ezzel a támogatásom ki is merült.
10/14 anonim válasza:
Leginkább a lónak a lengőcsapszegével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!