Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a munkáspárttal?...

Mi a baj a munkáspárttal? Mért nem szavaznak rá az emberei?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Az emberek már annyira kétségbeesettek, hogy nem látják az értelmét annak, hogy a munkakörülmények javuljanak. Ők azonnal akarnak valakit gyűlölni. A Fidesz pedig ebben pont elég jó ahhoz, hogy ne szavazzon a sok közmunkás és minimálbéres egy munkáspártra.
2017. ápr. 18. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Kevés anyagi erőforrással rendelkezik a Munkáspárt, gyenge a kampányuk, az emberek már leírták őket, hogy úgy sem jutnak be soha a parlamentbe, kár rájuk szavazni, mert csak elveszik a szavazat. Az MSZP is arra játszik, hogy meggyőzze az embereket, hogy ők az egyetlen komoly alternatíva a baloldalon (hasonlóan ezt csinálja a Fidesz is a jobboldalon).
2017. ápr. 18. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Normális ember megveti a kommunistákat.
2017. ápr. 18. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
A Fidesz nagyrészt megcsinálja azt a kommunista programot, amit ők hirdetnek.
2017. ápr. 18. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem értem, munkaalapú társadalomba munkáspártot!
2017. ápr. 18. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Még van Munkáspárt? Annyira nem lehet róluk hallani, hogy nem csoda hogy senki nem szavaz rájuk.
2017. ápr. 18. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát azért amikor bedugja a fejét az ember a szavazófülkébe, akkor csak látja, hogy több helyre lehet ikszelni, mint kettő. Egyébként is, egy kicsit is tájékozott polgár legalább arról tájékozódik, hogy egyáltalán kire tud szavazni.
2017. ápr. 18. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

- A diplomások és jómódúak azért nem, mert őket maximálisan kiszolgálják a polgári és náci pártok.

- A csóróbb fiatalok azért nem, mert ők úgy látják, hogy Thürmer kommunista. Ezért azt gondolják róla, amit az iskolában tanultak: hogy vért iszik.

- A csóró idősebbek, akik emlékeznek a 80-as évek politikai foglalkozásaira - ők pedig tudják, hogy Thürmer nem kommunista, csak illuzionista. Egy demagóg. Olyan, mint az oroszoknak a Zjuganov, vagy a Maxim Szurajkin. Nincs is jelentősége, hogy bejut-e a parlamentbe, vagy sem. Mert ha be is jut, ott úgy kell táncolnia, ahogy a középosztály fütyül. Mert ebben a rendszerben kommunista politizálás nem lehetséges. Csak az, hogy - jó pénzért - még nagyobb bohócot csináljon magából. Ahogyan azt orosz kollégái teszik. Vagy a cseh "kommunisták", akik szintén bent vannak a parlamentben.

Hát ezért nem szavaznak a Thürmerre.

2017. ápr. 18. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Bocsánat! Mit akarsz? Milyen munkáspárt? Én egyet se látok. Az nekem kevés, ha valaki valamit állít magáról. Majd én megítélem a tettei alapján, hogy micsoda.
2017. ápr. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!