A liberálisok miért hiszik magukról azt, hogy ha most tüntetnek Gulyás Mártonért, akkor az olyan lesz, mint amit Táncsics Mihályért tettek a '48-as fiatalok?
Ezzel akarják spanolni a tüntetőiket, mert olyan gyávák, hogy papírrepcsikkel dobálóznak meg tojással, bezzeg amikor a jobb oldal volt kint !
Amúgy irónikus, hogy a tüntetőknek pont Táncsics Mihály nem mond semmit :XD
Először talán kérdezd meg a liberálisokat, hogy mit gondolnak valójában.
Mert egyelőre éppen te akarod megmondani, hogy ők mit gondolnak.
6# igen, az ok nélküli törés-zúzás és gyújtogatás sokkal értelmesebb, mint azt mondani hogy jogunk van beleszólni a politikába és mindent békésen, jogi úton intéznek el... Mondom ezt én is jobboldaliként.
Egyébként először talán azt kéne megkérdezni, hogy mit gondolnak magukról a liberálisok. Mármint honnan veszed, hogy ők az új márciusi ifjaknak gondolják magukat? Másodszor, honnan veszed hogy csak liberálisok tüntetnek? A jobboldaliaknak nem lehet elege a korrupcióból, ők nem lehetnek békés tüntetők?
Én liberális vagyok.
Fogalmam sincs miről beszélsz, nem hiszek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!