Miért a Krisnások osztottak ma ételt, ha keresztény ország vagyunk?
Nem vagyunk keresztény ország. Szekuláris ország vagyunk, ahol vannak keresztények, krisnások, ateisták, stb.
Bárki oszthat ételt, csak meg kell felelni egy rakás követelménynek.
Ha nekem az a fontos, hogy a rászorulók ételt kapjanak, nem az, hogy reklámot csináljak a saját egyházamnak, akkor megtehetem, hogy azokat támogatom, akik már kitapasztalták, hogy kell, legyenek azok krisnások, baptisták, stb.
A kérdés nem arról szólt, hogy ők miért, hanem arról, hogy amazok miért nem.
A csinnadratta arra kell, hogy tudják akiket illet, hová kell menni. Ők többnyire nem interneteznek.
Fölösleges a vagdalkozás. Csak z ostoba elfogult gondolja úgy, hogy az egyik mindig, a másik sose. Itt az arányokról van szó. A krisnások kis társaság. A keresztények nagy és erősen támogatott társaság. Ha összevetem a két társaság méretét és lehetőségeit azzal, amit tesznek, akkor nyugodtan mondhatom, nagyjából kimaradnak ebből a tevékenységből. Ez nem csodálható, míg olyan hazug szemforgató képviselői vannak, mint Semjén, vagy Harrach (hogy csak az ismertebbeket említsem).
"De tulajdonképpen miért lovagolsz ilyen dolgokon, ami eltér a kérdés tárgyától?"
Kérdés: Miért a Krisnások osztottak ma ételt, ha keresztény ország vagyunk?
Amit válaszoltam: Mert valójában nem vagyunk keresztény ország.
Így már érthető?
Aki templomba is csak karácsonykor jut el, azt valószínűleg nem motiválja a vallása annyira a mindennapi életben, hogy ételosztással foglalkozzon miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!