Miféle selejt a 444.hu olvasóközönsége?
Figyelt kérdés
Meghalt 2 nő (feltélezhetően) kínok között ezek meg ezen viccelődnek (Rumcájsz-oznak meg ilyesmi), de már máskor is tapasztaltam. Miféle ferdehajlamú beteg emberek járnak oda???
2017. ápr. 17. 13:23
2/14 anonim válasza:
Idióták sajnos mindenhol vannak. Például sok degenerált még mindig a Habony-médiából tájékozódik, gondoltad volna?
3/14 A kérdező kommentje:
Én olvasom mindkét oldal hírpoltáljait, nem vagyok se habony se soros párti, csak meglep a 444.hu cinikus és rosszindulatú olvasótábora! ENNYI!
2017. ápr. 17. 13:37
4/14 anonim válasza:
Hát én is röhögtem, nem a haláleseten, hanem a cikkírón. Nem igaz, hogy nem nézi át, mit ad ki a kezéből.
5/14 anonim válasza:
A Kurucinfon meg egy olyan cikk alatt, ami arról szólt hogy Indiában megerőszakoltak egy zsidó nőt, azt írták hogy meg is kellett volna ölniük.
6/14 anonim válasza:
Semmi baj, már szarbánoznak is. Helyreállt az egyensúly.:D
8/14 anonim válasza:
büdös a hal friss a hal
am balos olvasói akik ugyanúgy ha nem jobban genyók
9/14 anonim válasza:
Nézz körül itt, a GyK-n, amin most kérdezel, mennyi a selejt komment!
Nem a 444, vagy a GyK hibája, ha szellemi gyengék is koentelnek.
Ha a kacsa azért fullad a vízbe, mert nem tud úszni, nem a víz a hibás!
Hülyének lenni ée fitotgatni az illető saját hülyeségét, alkotmányos jog!
10/14 kovpet válasza:
"se habony se soros párti"
Sem pedig reptoid-párti, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!