Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki leírná mi ez az egész...

Valaki leírná mi ez az egész CEU-s ügy? Csak az eseményekre vagyok kíváncsi, nem szeretnék gyalázkodást.

Figyelt kérdés

Valahogy sosem érdekelt a politika, de egyre többször rákérdeznek ismerőseim, hogy mi a véleményem a CEU-s ügyről... nekem meg fogalmam sincs miről van szó. Pont szünetünk volt az egyetemen, így még csak az sem volt, hogy ott megbeszélni mi történt, én meg nem olvasok sokszor híreket. De elkezdett érdekelni, hogy mégis mi zajlik itt, hogy annyi ember elment tüntetni. Ha valaki lenne olyan rendes, hogy tényszerűen leírná nekem az eseményeket, mi miért történt, mért rossz ez vagy mért jó, azért hálás lennék.

Szeretnék mindenfajta gyalázkodást szeretnék mellőzni, szóval a "mondjon le, meg a hülye xp képviselő, az a senkiházi" stb-re nem vagyok kíváncsi, csak a tényekre.

Köszönöm előre is hálásan az értelmes válaszokat.

Boldog húsvéti ünnepeket!

2017. ápr. 16. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam hogy a közoktatásról szóló törvény szerint egy főiskola/egyetem egy szak után egy diplomát adhat.

Tehát én azon csodálkozom hogy lehet az hogy a CEU-nál két akkreditált oklevelet is kaphattak a hallgatók sok éven keresztül törvénytelenül.

Azon kívül szerintem mindenkinek, minden hallgatónak joga tudnia hogy éppen hol tanul és ki vagy kik tartják fenn -a nem állami finanszírozású- intézményeket és milyen célból.

Én például tanultam alapítványi közép suliban de pontosan tudtam /ki volt tűzve/ az alapító tagokat és hogy azért jött létre hogy elvégzése után külföldön dolgozhassunk megfelelő nyelvtudás mellett. Egy magyar OKJ-s szakmai és alapfokú angol nyelvű nyelvvizsga bizonyítványt kaptunk.

2017. máj. 4. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!