Budapesten Majdant akarnak csinálni az anarchisták és a szélsőliberálisok?
Figyelt kérdés
Az egyre agresszívabb kormányellenes megmozdulások kezdenek hasonlítani a kijevi ellenforradalom forgatókönyvére. Magyar Bálint már narancsos forradalomról beszél a Klubrádióban. A nyugat nem ítéli el az erőszakos provokációkat. A kijevi Majdan térről is akkor kezdett tudósítani a nyugati sajtó amikor már a rendőrök elkezdték oszlatni az agresszív, lefizetett tömegeket. Ez nem ugyanaz a kormánybuktató forgatókönyv?2017. ápr. 16. 17:35
2/7 anonim válasza:
Most akkor döntsétek el ti újkommunistak, hogy az ellenzékiek olyan bénák, hogy egy komolyabb tüntetést sem tudnak összehozni, vagy agresszív, ordenáré, őrjöngő állatok.
3/7 anonim válasza:
Api. Ne a tévét meg az internetet nézzed hanem gyere ki a következő tüntetésre, akár ellentüntetőnek is, biztos mindenki szívesen lát, akár véleményt is cserélne veled.
Olyan agresszív volt a tüntetés hogy a rendőrök és a tüntetők az utóbbi napokban egymással beszélgettek, a rendőrök 11-12 után már a tömegben sétáltak és dumálgattak 1-2 emberrel.
Tudom hogy ezt nem mutatja az M1, de nem is annak kell.
Semmi agresszió nincs ezekben a tüntetésekben. Van pár idióta de azokat moderálja a tömeg.
4/7 anonim válasza:
"A nyugat nem ítéli el az erőszakos provokációkat". Viccelsz, ugye?
5/7 anonim válasza:
szerintem 3-asnak nincs igaza a totális agressziómentesség terén max ha nem 40kilós vagy hanem 41 akkor már nem kötnek beléd :-)
6/7 Estádio de Felchút válasza:
Ja, ja. Kéne már valami nagy buli. Olyan rendes, csapatós. Ihaj, csuhaj!
7/7 anonim válasza:
még hogy békés tüntetés: akkor azért hallottam náci jelszavakat skandálni igaz?
meg azt is hallottam, hogy: "végre 73 év után ezt most mi is megértük"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!