Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nézzük meg alaposan: Mi a...

Nézzük meg alaposan: Mi a probléma a jelenlegi kormányunkkal?

Figyelt kérdés

Mindnyájan tudjuk, hogy nagyon sokan szapulják a Fidesz-KDNP kormányt. Hazai baloldaliak,liberálisok, a Nyugat, az Unió, USA stb. Mindannyian állandóan uszítanak Orbán és kormánya ellen.

De mégis miért?

Az egyik érv amit fel szoktak hozni ellenük az az, hogy korrupt, elnyomja, kisemmizi a szegényeket, munkásokat stb.

Na most a kormányunk gondolkodása ez ügyben az, hogy a sikeres emberek életrevalóak és őket kell támogatni.

A lehetőség mindenki számára adott, aki tanul, ambíciói vannak és azokat igyekszik elérni akár ügyeskedéssel, korrupcióval az megérdemli amije van.

Aki pedig nem tud vagy nem akar magasra jutni az nagyon keményen végzi az általában fizikai munkát, hogy a társadalom hasznos tagja.

Általában azok munkanélküliek, szegények, hajléktalanok akik nem is akarnak dolgozni vagy állandóan a jogaikért aggódnak.

Munkaalapú társadalom van.

A kormány azt akarja, hogy az emberek a sarkukra álljanak és ne a jogaikért tüntessenek.

Nyugaton jóléti társadalom van ahol az emberek elkényelmesedtek.

A kormány épp ezért támogatja az egykulcsos adót is, mert a társadalmi különbségeket meg kell tartani.

A másik amit felhoznak gyakran a kormány ellen az az, hogy eltávolodott a demokratikus értékektől a Nyugattól és lerombolja a jogállamot, tekintélyelvű rendszert hoz létre stb.

A kormányunk azért távolodott el a Nyugattól, mert ők régóta ránk erőltetnek dolgokat és olyan rendszer van náluk ami ellentétes a nemzeti érdekekkel.

Náluk már az őslakosok azok akik félnek és kisebbségben vannak az afrikai, arab migránsok miatt akik veszélyt jelentenek a kultúránkra, bűnöznek, erőszakoskodnak stb.

A multikulturalizmus káros!

Kormányunk nagyon helyesen nem akarja elárasztani velük az országot ahogy azt a baloldal és a Soros-szervezetek akarják.

A kormány csupán a liberális vadhajtások ellen lép fel mint pl a homoszexualitás, gender stb.

A CEU ellen is ezért léptek fel.

Kormányunk nemzeti érzelmű és ennek megfelelően hoz döntéseket.

A kereszténységet is erősítik intézkedéseikkel.

Most, hogy ezeket leírtam mégis mi a probléma a kormánnyal?

2017. ápr. 16. 16:11
1 2 3
 21/26 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"A lehetőség mindenki számára adott, tehát aki rászoruló az a saját hibájából az."

Látom, te nagyobb f.@.s.z vagy, mint a Lázár.

"Liberális és kommunista társadalomban valóban, mivel ott a sikert büntetik és a sikertelenséget jutalmazzák."

A sikert mindenütt elismerik, amennyiben törvényes úton éri el valaki. A törvénytelenséget viszont minden jogrendszer bünteti (még a kommunista is), persze csak akkor, ha kiderül.

"Csak ismételni tudom magam."

Látom. De hát ha csak ennyire futja... Több eszet nem is feltételeztem rólad.

"Ha a munkás dolgozik és nem panaszkodik akkor nincs baj."

Fő, hogy a hozzád hasonlók élősködni tudjanak rajta, ugye?

"Mert a nyugati világ kifordult magából."

Dehogy fordult ki. Ez a kifordított világ, amiben mi élünk, ahol a hozzád hasonló szemét piócák is meg tudnak élni.

"Miért te azt szeretnéd ha ellepnének minket a migránsok?"

Ezt senki nem szeretné, ezzel csak te, meg a hozzád hasonlók akarják egymásnak uszítani az embereket.

"Konkrét törvény nincsen de látszik, hogy kormányunk elítéli ezeket mivel a homoszexualitás káros."

Na ha konkrét törvény nincs, akkor leszállhatsz a témáról.

"A kormány kereszténységet erősítő intézkedései pl a kötelező hittan és erkölcstan"

Mert a kötelező hittantól aztán rögtön hívő lesz az, akit otthon nem úgy neveltek, ugye?

"vagy pl, hogy ott a KDNP amely igaz keresztény párt."

Ja, igen, rögtön ott a vezetőjük is, Semlyén Zsolt, aki vadászni jár, mert keresztényi szórakozása, hogy állatokat gyilkol...

Őszintén remélem, hogy Isten kevés akkora barmot teremtett, mint te. Mert az vagy, egyszerűen nem, tudlak emberszámba venni mindazok után, amiket leírtál.

2017. ápr. 16. 22:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
"...aki tanul, ambíciói vannak és azokat igyekszik elérni akár ügyeskedéssel, korrupcióval az megérdemli amije van.". Hát, bocs, én ezzel nem tudok egyetérteni, még ha nálunk egyre inkább természetes is ez. "A kormány azt akarja, hogy az emberek a sarkukra álljanak és ne a jogaikért tüntessenek." A mondat második fele, kétségtelenül igaz, ebből következően, az első fele viszont nem. "A kormány épp ezért támogatja az egykulcsos adót is,mert a társadalmi különbségeket meg kell tartani." Csakhogy itt nem a különbségek megtartása, hanem növelése a cél.
2017. ápr. 17. 01:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A Nyugattól, meg a demokratikus értékektől meg szerintem, pusztán azért távolodott el a kormány, hogy bebetonozhassa magát, hatalmát.
2017. ápr. 17. 01:27
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
A "nemzeti érzelmű kormány", meg a "kereszténységet erősítő intézkedések" igazán megmosolyogtatóak pedig római katolikus vallású vagyok.
2017. ápr. 17. 01:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom én azt hittem senki nincs aki így benyeli a viktor hülyeségeit. Teljesen ledöbbentem, ha nem lenne ennyire tragikus ez az egész amiben élünk még viccesnek is találnám ezt a szintű idiotizmust.

Mindig mondja a viktor a hülyeségeit a tévében de én inkább csak úgy kezeltem ezeket mint a reklámokat. Túlszínezett semmiség... Most valóban meglepődtem, hogy van ilyen.

2017. ápr. 18. 00:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legdurvább dolog az, hogy azt is képes volt Viktor "devizahitelesek megmentésének" eladni a birkanyája számára, amikor a frankhiteleket magsa árfolyamon forintosították és így egyszer s mindenkorra realizálta az emberek számára az árfolyamveszteséget, azaz a tartozások drasztikus megemelkedését. Ekkor árulta el hogy ő és Matolcsy nem a "népével" van, hanem a bankokkal.
2017. ápr. 18. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!