Van valakinek kézzel fogható bizonyítéka arra, hogy Soros György irányítja a migrációt?
Mindenkinek van.
"De miért nem inkább a liberálisok bizonyítják be, hogy nem Soros pénzeli?"
Korrekt válasz.
ja meg vannak meg nyalanksagok azert,olvasgasd mit ajanl a draga UN....
"replacement migration"...minden nyugati orszagnak lenyegebe Egyesult Allamoktol ,Norvegian at,Ausztraliaig....szepen behozni egy halom bevandorlot a harmadik vilagbol,mert "szukseg van rajuk" az oregedo lakossag miatt...az evszazad egyik legnagyobb hazugsaga..de neked hiaba magyarazna ilyesmiket barki is...ha megszallott vagy,akkor tokmindegy.
A kérdésemből megszállottságra következtetsz? Ha megszállott lennék, akkor a kérdést sem tettem volna fel. Mindössze arra vagyok kíváncsi, hogy milyen bizonyítékok léteznek arra, hogy Sorosnak köze van a migrációhoz. Mert az, hogy Orbán azt mondja, nem érv.
Azt akarom kideríteni, hogy Orbán állandó sorosozásának van-e valamilyen alapja, vagy csak a tipikus ellenségképek sorába illeszthető be, amik feladata elterelni az emberek figyelmét a valódi problémákról: oktatás, egészségügy. A kormányzati kommunikáció alapján ugyanis nekem ez a történet eddig csak egy a sok alaptalan összeesküvés-elmélet közül. Ezért tettem fel a kérdést.
Vagyunk ugyanis jó páran, akik nem állandóan egy vélt vagy valós ellenséggel szeretnénk harcolni, csak egyszerűen normális életet élni.
jo csak akkor:
1)orbant hagyjuk ki az egyenletbol,mivel siman lehet hogy a bolondjat jaratja velunk,ugyanmar ezek a szavai hogy akarmekkora bevandorlast megtud allitani az itteni csirkedrot? amig nincs fegyveres hatarorseg a mediterran tersegben,addig semmi nem allitja meg a streamet,jonni fognak a bevandorlok,minden kovi evben.lenyeg hogy lehet hogy orban csak egyfajta szelep,kiereszteni a gozt,egyben a nyugat europai lakossagnak is,juhuu van valaki aki megakarja allitani oket,gondoljak.
2)ha ekkora csalodasok vannak mint Trump eseteben,akkor siman lehet nala is..Trump vonatrol leszalltam most,ahogy megjott ez a raketa csapas,amit a Killary meg a tobbi szemetlada ujjongva fogadott...Trump vagy lefekudt a globalistaknak,vagy elejetol fogva a bolondjat jaratta az amcsikkal es a vilaggal.szoval lsd 1 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!