Van valakinek kézzel fogható bizonyítéka arra, hogy Soros György irányítja a migrációt?
Az a baj a liberálisokkal, hogy nekik mindig forrás kell, meg hogy valaki bizonyítsa be, hogy Soros pénzeli. Szerintem a lipsik találták ki az ártatlanság vélelmét is, ezért nem ítélik el a bűnözőket.
De miért nem inkább a liberálisok bizonyítják be, hogy nem Soros pénzeli?
1:"Csak meg kell kérdezni 1 migrit, hogy honnan van pénze, mikor ő állitólag szegény csóri háborús menekült."
hát onnan van pénze, hogy eladták a házaikat (Afrikában, meg a közel-keleten hemzsegnek a 30-40 milliós házak, és az ott maradottak, meg zsebből ki is fizették ezt a háború kellős közepén),
meg egyéb ingóságaikat és mindjárt lett 50 milliós értékük forintba átszámítva
érted?!
# 4:
Mire alapozod, hogy a migriknek 30-40 millió forint van a zsebében?
Csak trollkodik a négyes, mert egy időben ez volt a sláger, hogy onnan van pénzük, hogy eladják a házakat, mert hát egy háborús övezetben ugye ez sima ügy, jön az ügyvéd, egy kis Föld Hivatal aztán minden oké.
Két bombázás, akció között megoldható.
Egyébként nem tudom, hogy Soros áll e mögötte, de valami, azaz valaki vagy inkább valakik vannak, az szinte biztos, csúnyán tele voltak.
"Az a baj a liberálisokkal, hogy nekik mindig forrás kell,"
Tényleg disznóság, hogy nem hisznek el mindent, amit kitalálsz. Ezek a szemét libsik!
"Szerintem a lipsik találták ki az ártatlanság vélelmét is,"
Igazad van, ezt inkább felejtsük el. Szerintem te egy rabló és tolvaj vagy, aki éjszakánként ártatlan embereket foszt ki, és lopja el a pénzüket.
"miért nem inkább a liberálisok bizonyítják be, hogy nem Soros pénzeli?"
Hasonlóképpen én is várom a bizonyítékokat, hogy nem jársz lopni.
,,Szerintem a lipsik találták ki az ártatlanság vélelmét is, ezért nem ítélik el a bűnözőket."
Azt is kitalálták ezek a szemetek, hogy mindenkinek egyenlő joga legyen. Nagy hiba volt.
#8 #9 K.O :D
Tehát nincs bizonyíték, csak a sorosbérences fröcsögés, oké.
te egy hegylakó vagy amúgy kérdező vagy valószínű inkább csak marxista vagy?
tessék,bár nemtom tudsz e angolul,amilyen nagyon műveltek vagytok ti is....kellemes húsvétot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!