Mit gondoltok a kormányközeli lakájmédiáról?
Összehasonlítottam Facebook-on az objektív és a kormányközeli sajtóorgánumok követőmennyiségét. Index-HVG-444 triumvirátus egyértelműen vezet, míg a Magyar Idők, Ripost, Lokál, 888 jócskán le van maradva.
Ez alapján nem értem, hogy ki az a 2-2,5 millió ember, aki a Fideszt támogatja?
Emellett a kérdésem arra vonatkozik, hogy csak szerintem egy orbitális ferdítő és hazugsággyár a kormányközeli média?
"Index-HVG-444 mint objektív?"
Az igazságot írják le, miért mindig a sajtót hibáztatjátok a Fidesz mocskos ügyei miatt? Miért az a hibás aki megírja, ezt sosem értettem. Mikor arra kértem még bárkit linkeljen már hazug híreket sosem tudottennek eleget tenni. Míg a kormány média ellen például Juhász Péter hanyadik helyreigazítási perét nyeri már, a huszadikat?
egyébként ezek a média termékek borzadványosan feltünő baromságokat írnak, nagyon átlátszó az hogy politikailag akarnak hülyíteni...
mégis kb 2 millió ember bibliaként tekint ezen írományokra.
Kéne nekik egy IQ teszt szerintem
Érdekes dolgok derülnének ki az tuti:)
Valóban az igazat mondja az objektív médiaorgánum, ugyanis tényeket támaszt alá bizonyítékokkal, néha durván megfogalmazva (444).
Feltárják a Fidesz mocskos ügyeit, rávilágít a tényekre.
A kormányközeli média miről számol be?
Mocskos Brüsszel, Soros György migráció, terrorizmus, ellenzéki pártokat mocskol be és élteti Orbánékat.
A Fidesz szerint Soros miatt van, hogy Victor Ponta Román elnök lemondásra kényszerült.
Már azért is Soros György a hibás, ha irgalmatlan büdöset eresztek?
Bocsánat, lehet kissé erős volt az objektív kifejezés, de jobb szót nem találtam, az objektívabb meg hülyén hangzik.
Köszi a válaszokat, megerősítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!