Bayern Zsoltot miért bántják annyian a liberális oldalról?
tessék te is bántod őt?
de miért, azt már biztosan nem tudod
én még sem Bolgárral sem Bokrossal nem láttam őt beszélni,
ők amúgy is klubrádiósok
Szerintem liberálistól a konzervatívig mindenki gyűlöli az ilyen embereket...
Sőt,én a konzervatívok helyében jobban utálnám,mint a liberális oldal,mert az egész jobboldalt megbélyegzi a stílusával és a mondandójával.
Neki köszönhetően egy konzervatívról vagy jobboldaliról azonnal a rasszizmus,antiszemitizmus és a felvállalhatatlan stílus jut eszébe az embereknek,miközben sok konzervatív szimplán az egyszerű konzervatív értékek szerint szeretne élni BÉKÉBEN és TISZTELETBEN mindenki mással,és ugyanúgy elítéli a gyűlöletbeszédet,mint a liberális társai.
a Bayern Zsolt félék nem a konzervatív értelmiségit képviselik,hanem a birkákat,akik csak úgy tudnak élni,ha csapatban gyűlölhetnek valakit.
Mert a libsi oldalon vannak olyanok mint: Tamás Gáspár Miklós, Heller Ágika, Gyurcsány Ferenc...
Na a jobb oldali megfelelőjük a Bayer gyerek...
Ideológiákat meghamísító, a népet hülyítő baromságokat pofázó szarkeverője, és az a vicc benne hogy a Bayer zsidó(tény) és folyton zsidózik
Egyébként a fidesz tele van zsidókkal, mégis a zsidózással vonz magához sok megdelejezett választót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!