Nem tartjátok nevetségesnek, hogy a kormány megtiltja a boltoknak, hogy nem készíthetnek ingyenes, saját újságot és csak a bevételük fél százalékát köthetik reklámra?
Azt sem tartanám meglepetésnek a Fidesztől, ha húznának egy határvonalat, hogy afölött már extraprofit a haszon, amit automatikusan le kell adózni az ő részükre.
Eddig is ezt csinálták.
Kiüzi a multikat.
Majd a kiürült áruházakba, beköltözteti a nemzeti dohányboltjait. Az üresen maradt polcokat meg feltölti CBA-s cuccaival.
Most komolyan nem tartod nevetségesnek, hogy a csapból is reklám folyik és a colátol megkezdve a borotváig mindenki életérzést árul?
A boltok ne a reklámújságaikkal próbáljanak elcsábítani hanem a szolgáltatásaikkal, az áraikkal, a hozzáértő kedves eladóikkal. Mert még mondjuk a sarki abc nem tud egy egész városban teríteni reklámot és emiatt hátrányba kerül egy multival szemben addig lehet, hogy pont azokban a dolgokban jobb ami tényleg fontos a vásárlóknak.
Ha kevesebből moshatják az agyunkat az csak jó lehet.
(ugyanakkor sajnos ez a mindent szabályozzunk nem mindig jön be de ha próbálkoznak az engem bőven nem zavar)
A reklámok agymosás ! Egészségesnek hazudják a cukros,adalékanyagos ehetetlen vackokat. tEle vannak az újságok ilyen moslékkal, de az egész egy átverés. Nem tudnak az egészséges élelmiszert adó bioboltok ezekkel versengeni, így a fair
Ha nem dobálják tele szórólappal a póstaládát jobb is lesz és nem költesz akciós cukrosszemetekre. Ez mindenkinek jó, csak a multinak nem, de ez magywarország.
Nem nevetséges, hanem felháborító! Én sem szeretem a sok reklám újságot, sőt, azt sem amit a Fidesz dob be minden hónapban Régió Napló címen. De a multik reklámújságára azért van szükség, hogy akiknek kevés a pénzük, tudjanak akciósan vásárolni alapvető dolgokat. Nem járnak az emberek mindennap a boltba, hogy azt lessék, mikor mi olcsóbb.
De a legfelháborítóbb az, hogy csak a médiában engedélyeznék a hirdetést! Ennyire nem veszik az emberek az újságokat? Miért hiszik, hogy ezután venni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!