Miért vannak oda néhányan a magyar termékekért?
Na, Hajdú Bojler 30 év után novemberben kuka....
Ariston velis evo bojler 2 hónap után nyekereg, kattog, nem igazán melegített, csere bojler ugyanaz, de már az is kezd erdekes hangokat adni....
Es akkor ennyit a nagy olasz aristonról....
Olvass, értelmezz es utána szólj.... kevésbé tünsz hülyének.
Olasz és magyar bojlereknél is inkább a szrencse kérdése, hogy milyet fogtál ki. Nekem Regent van, ami olasz, nem én vettem, hanem a lakás előző tulaja, mikor kipucoltam, rengeteget szívtam, mert a Hajdúval szemben teljesen logikátlan, a sokadik youtube videó után értettem csak meg.
Élelmiszerben viszont van hová fejlődni. Én általában csirkemell sonkát eszek reggelire, vacsorára, és látom, hogy ég és fóld a külónbség a német import és a magyar termékek között. A német 95% hús, ízlésesen fűszerezve, a magyar ezzel szemben 60-70% hús összepépelve (van 90%-os magyar is, csak az ugyanúgy pépes állagú valamiért). Sajtot ugyan általában magyar tömbsajtot eszek, és van amelyik ízlik (Füredi Trappista, Tolnatej, stb.), de azért látom, hogy a német import szeletelt sajtoknak a nyomába sem ér.
És akkor lehet mondani, hogy ha hazafias elvek alapján csak azért is magyart eszek, akkor jobb lesz. Nos, én fordítva látom, ameddig csak azért is megvesszük a magyart, ha rosszabb is, addig semmi motiváció nem lesz a hazai élelmiszer iparban, hogy jobbat gyártsanak. Én látok 1-2 olyan hazai terméket, amelyik már versenyezni akar a nyugati termékekkel, de ezek pont nem a hagyományos magyar márkák, hanem új feltörekvők, az agyatlan piacvédelemmel ezeket öljük meg, szemben a változni képtelen hazai cégek termékeivel.
A kérdező azt irta : "Nem értenek semmihez a magyarok"
Na ez az a pont kedves valaszolók amikor rá kell jönni hogy a kérdező vagy egy tájékozatlan ,cinikus fallosz,vagy egy Troll
És GYERMEKEIM soha ne etessétek a trollt!!!:D
Nekünk beváltak a Hajduk, akkor ezek szerint mégsem szarok a magyar dolgok? :D
Amúgy meg te egy f@.. provokátor vagy, abból is a gyengébb. :P
17:
Hosszútávon a versenyképesség javításával lehet növelni a GDP-t. Ha megveszem a rosszabb vagx azonos minőségű, de drágább magyar terméket, akkor rövidtávon az jó a GDP-nek, de hosszútavon inkabb pusztítja a magyar gazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!