Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak oda néhányan a...

Miért vannak oda néhányan a magyar termékekért?

Figyelt kérdés
Általában ezek a dolgok drágák, és silány minőségűek. Én mindig odafigyelek, hogy német vagy olasz termékeket vegyek inkább, mert ők precízek, jó áron adják a termékeiket. A szomszéd például vett egy hajdu bojlert, és 2 hónap után dobhatta is ki. Nekem az olasz gyártmányú Ariston már 10 éve hibátlanul dolgozik.
2017. ápr. 11. 08:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Mert nem olyan szar mint a külföldi.
2017. ápr. 11. 08:43
 2/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg épp az, hogy a magyar szar. Nem értenek semmihez a magyarok.
2017. ápr. 11. 08:44
 3/22 anonim ***** válasza:
58%

Élelmiszerről tudok nyilatkozni. Én is általában német/osztrák és olasz termékeket veszek (tésztából pl. csakis olaszt). A boltokban található magyar termékek tele vannak olcsó szar alapanyagokkal, minél olcsóbban lehessen előállítani, és minél drágábban lehessen eladni. Jó példa erre a sok ihatatlan magyar sör, és a magyar sonkák.

A magyar háztáji dolgok finomak, minőségiek, de azok baromi drágák és/vagy sokat kell keresni őket. Talán a magyar zöldségek amikre azt mondom, hogy könnyen elérhetőek, nem túl drágák, és finomak.

2017. ápr. 11. 08:47
 4/22 anonim ***** válasza:
61%
De szerencsére te mindenhez értesz, így meg tudod állapítani mi van elbaxva.
2017. ápr. 11. 08:52
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Én zöldség, gyümölcsből szoktam általában hazait venni, illetve, ha éppen van rengeteg pénzem, akkor szívesen veszek termelőktől tejet, sajtot stb, de hát ezek iszonyatosan drágák, luxus kategóriába számítanak nálam, így marad az olcsó tej, ami közel sem olyan finom, de kávéhoz, süteményhez, főzéshez megfelelő.

A sima nem termelői "magyar termékek"-et ugyanolyan minőségűnek (vagy rosszaságúnak) találtam, mint a külföldit (pl. a tejnél), csak drágább egy százassal, így azokat nem vásárolom.

A nem élelmiszerekhez nem tudok hozzászólni, de szerintem azokban biztos nem a magyar termékek a legjobbak.

2017. ápr. 11. 08:55
 6/22 anonim ***** válasza:
77%

Zöldségből, gyümölcsből ócska a külföldi. Már csak a szállítás miatt is.

Húsból se rossz a magyar.

A tartósabb élelmiszerből meg kb. mindegy, a kommersz termékek szinte ugyanolyan minőségűek függetlenül attól, hogy magyar, lengyel, német vagy olasz. De akkor már inkább a magyart veszem, a hazai ipart támogatom inkább.

2017. ápr. 11. 09:13
 7/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
37%
Aki a magyar termékeket leszarozza, az ugye nem elégedetlenkedik azon, hogy mennyi fizetést kap, ha már egyszer önmaga szerint is egy szar, amit csinál?
2017. ápr. 11. 09:18
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
3#-as vagyok, sosem sírtam a fizetésem miatt.
2017. ápr. 11. 09:19
 9/22 anonim ***** válasza:
31%
De soha nem is termeltél még meg egy kalászt sem.
2017. ápr. 11. 09:28
 10/22 anonim ***** válasza:
61%
Szolgáltató cégnél dolgozom, nem termelő cégnél. Ezzel azt akarod mondani, hogy csak olyan ember mondhat véleményt termékekről, aki előállítja azt?
2017. ápr. 11. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!