Szerintetek rendben van az, hogy a CEU rektora ahelyett, hogy tárgyalna a kormánnyal, külföldre utazik hisztérikusan uszítani?
2017. ápr. 10. 14:33
11/24 anonim válasza:
A CEU rektora amerikai,a CEU egy amerikai tulajdonú intézmény,aminek a székhelye New York-ban van,a CEU előadóinak egy része szintén amerikai,szerinted azontúl,hogy hivatalos levélben próbál kommunikálni a kormánnyal,Magyarországon ugyan mit tudna még csinálni?
12/24 anonim válasza:
Kérdező, te teljesen el vagy tévedve!
A kormány az, aki hisztérikusan uszít a CEU, Brüsszel és Soros ellen!
"Állítsuk meg Brüsszelt!"
"Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!"
"Mondjunk NEMET Brüsszelnek!"
Akkor ez mi, ha nem Orbán Viktor hisztérikus uszítása?
13/24 anonim válasza:
"Fasisztákkal". Most akkor mégsem kommunisták?"
Teljesen lényegtelen, mert a kettő gyakorlatilag ugyanaz.
14/24 anonim válasza:
Szerintem inkább be kéne ismerni, hogy ezt a CEU vezetés nagyon elbaxta. Egyébként a csehek miért nem kérnek belőlük?
15/24 anonim válasza:
"Szerintem inkább be kéne ismerni, hogy ezt a CEU vezetés nagyon elbaxta. "
:D Hogy mi van? A CEU kezdemenyezett egyeztetest a kormannyal, de egyeztetes helyett meg szigoritottak is a tervezeten. Ezt nem az egyetem, hanem a kormany "baxta el".
16/24 anonim válasza:
Szerintem, ez nem az a kormány, amelyikkel tárgyalni lehet.
17/24 anonim válasza:
"A CEU rektora amerikai"
Pontosítok: kanadai.
18/24 anonim válasza:
A kormány nem kívánt a CEU-val tárgyalni.
19/24 anonim válasza:
ui: pedig amúgy törvényben lefektetett kötelessége lenne ilyen esetben tárgyalnia.
20/24 anonim válasza:
Szerintem rendben van. A CEU rektora azt hitte, hogy egy normális országban él, és egyszer csak szóltak neki, hogy nem úgy van az, te egy olyan rendszerben élsz, ahol abszolút diktatúra van, csak eddig a kormány úgy döntött, hogy békén hagy. Nem azért, mert jogaid vannak, hanem mert nem volt kedvük épp téged tönkretenni. Feltételezem nem szokott hozzá ehhez, és kicsit sokkos állapotban van. Amit a kormány a CEU-val csinált, az még a Rákosi-rendszerben is meredek lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!