Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az ELTE...

Mi a véleményetek az ELTE halálfalóiról?

2017. ápr. 8. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Ezek nem azok akik listázták és osztályozták a gólyákat? (basznivaló egyiptológus, csúnya zsidó feje van, libsi)

[link]

2017. ápr. 8. 20:20
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Egészen precízen megvan tervezve ez a videó.
2017. ápr. 8. 20:37
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem tehetek róla, de számomra visszataszító ez a kis "szösszenet".
2017. ápr. 8. 20:39
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem olyan szokásos csak 1 igazság van létezik amit ők mondanak. Most megnéztem miket mondtak Soros-konferencián, hát felolvasni már szépen tudnak.

Az a kérdés, hogy eltudják-e képzelni azt a jövőt, ahol nem ők vannak a hierarchia tetején?

2017. ápr. 8. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Jó nagy csicskák
2017. ápr. 8. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Na, az már külön ciki, hogy itt GYK-n kell nektek toborozni embereket.
2017. ápr. 8. 21:30
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
:D Szerintem kurv.ra ciki. Pár hónap, és úgy fogják tagadni, hogy valaha is közük volt ehhez a szeméthez, hogy csak na. Minden bizonnyal, a fidesz által, a szélsőjobbos fiatalok befogására életrehívott formáció, aminek az egyetlen célja a jobbik gyengítése. Választások után el fog tűnni.
2017. ápr. 8. 23:06
 8/16 Vazul1972 ***** válasza:
95%
Ez baromi jó! Meg kéne zenésíteni és irány az Eurovízió...
2017. ápr. 8. 23:20
 9/16 Estádio de Felchút ***** válasza:
mi ez a sz*r??
2017. ápr. 8. 23:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

ELTEsként külön érdekelt. Olvastam a kérdésben, hogy "halálfaló", mondom hehe, biztos mókás lesz. Hát nem.

Tudom, hogy a zene meg az effektelés a nyomatékosító hatást akarta elérni, de 10-15 másodperc után olyan gyomorgörcs fogott el, hogy az már ijesztő:D Ez a hang meg tekintet... simán el tudom képzelni, ahogy besétál a szobámba és kést nyom a torkomba..

Egyébként meg

1. "Megtagadtuk identitásunkat" - ezt sosem értettem. Miért? Attól még, hogy a szomszédban akárki lakik, te még lehetsz önmagad... ez a mondat nem külső fenyegetettségre, hanem belső gyengeségre utal..

2. Azt hittem már csak a Fábry hord olyan mellényt, mint a végén a srác:D

2017. ápr. 9. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!