Mi a véleményetek az ELTE halálfalóiról?
Ezek nem azok akik listázták és osztályozták a gólyákat? (basznivaló egyiptológus, csúnya zsidó feje van, libsi)
Szerintem olyan szokásos csak 1 igazság van létezik amit ők mondanak. Most megnéztem miket mondtak Soros-konferencián, hát felolvasni már szépen tudnak.
Az a kérdés, hogy eltudják-e képzelni azt a jövőt, ahol nem ők vannak a hierarchia tetején?
ELTEsként külön érdekelt. Olvastam a kérdésben, hogy "halálfaló", mondom hehe, biztos mókás lesz. Hát nem.
Tudom, hogy a zene meg az effektelés a nyomatékosító hatást akarta elérni, de 10-15 másodperc után olyan gyomorgörcs fogott el, hogy az már ijesztő:D Ez a hang meg tekintet... simán el tudom képzelni, ahogy besétál a szobámba és kést nyom a torkomba..
Egyébként meg
1. "Megtagadtuk identitásunkat" - ezt sosem értettem. Miért? Attól még, hogy a szomszédban akárki lakik, te még lehetsz önmagad... ez a mondat nem külső fenyegetettségre, hanem belső gyengeségre utal..
2. Azt hittem már csak a Fábry hord olyan mellényt, mint a végén a srác:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!